Vilka är de olika sätt att använda granatäppelsaft?

granatäppelsaft är smakrika, en härlig djup röd färg, och snabbt bli älskling neutraceuticals eller superfoods rörelser. Det är känt att juice och frukt besitter antioxidanter, som kan förbättra hälsa, långsamt åldrande, minskar risken för hjärtsjukdomar och lägre kolesterol. Det finns mindre bevisat förslag att konsumtionen av granatäpple juice botar impotens och underlättar svårt arbete, och det finns dumdristig och obevisade påståenden om att juicen kommer att hindra människor från att få hiv, vilket inte har bevisats och inte sant. Trots den tvivelaktiga i några av de påståenden om granatäppelsaft, är det naturligtvis bra mat som kan användas på olika sätt.

Med vad många anser en utsökt smak, är granatäppelsaft utmärkt när de konsumeras just som det är. Folk bör se till 100% granatäpple när de kan få det, eller juice eget i en juicepress. Ofta juice faktiskt blandningar, även om det finns ett fåtal företag som producerar 100% granatäpple juice. Naturligtvis kan juice blandningar som innehåller granatäppelsaft lägga till sin helsa. Tranbär granatäpple kan vara ett utmärkt val, särskilt om den inte har socker som tillsatts, eftersom tranbär är en hälsosam frukt också.

Några företag som producerar mousserande juicer som inte har tillsatt socker, skapa mousserande granatäppelsaft blandningar. Man kan också göra sina egna mousserande saft genom att blanda tre delar saft med en del mousserande eller mineralvatten. Detta kan göra en läcker bubblig behandling som är uppfriskande en varm dag. Det finns ett växande antal blandade dricka cocktails som anställer granatäppelsaft. Även tillsats av alkohol kunde något avleda uppmärksamheten från några hälsofördelar tillskrivs denna frukt, säkerligen färg och smak av saft gör cocktails både attraktiv och välsmakande. För de som hellre vill hålla sina drycker oskuld, det finns många mocktails också. Dessutom kan folk använda granatäpple juice som en viktig komponent i smoothies. Ett annat förslag är att lägga till den i svart, grön eller örtteer, göra underbara och färgstarka blandningar frukt te.

Andra användningsområden för granatäpple frukt och juice blir allt fler. Det kan vara en del av en marinad som hjälper till att producera smakrika kött och vissa grönsaker. Lägga lite juice till vinaigrettes kan lägga komplexitet och djup till dressing eller marinad. Kockar använda den i såser också, och kanske deglaze en stekpanna med det att göra en läcker sås till ljusare kött. Fläsk och kyckling är särskilt bra ihop med granatäpple smaker. Människor kan även göra sylt med juice, och de som är intresserade kommer att hitta många andra kreativa recept på Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.