Vad finns olika typer av Low Calorie Salladsdressing?

Sallader är inte bara en extremt hälsosamma alternativ i mat, men de kan också hjälpa dig gå ner i vikt. Men hälla på dressing lägga till några smak på din måltid kan omintetgöra låga kalorier och friska nytta av sallad. Lyckligtvis finns det många varianter av kalorifattig salladsdressing som är lika läcker som vanliga salladsdressingar. Det finns många olika typer av kommersiella kalorifattig salladsdressing, riktade till olika kostbehov. Mindre fett, fettfri, oljefri, natrium, lågt kaloriinnehåll och med minskat kaloriinnehåll förbandsmaterial tillgodose hur kroppen använder ingredienser "kalorier, vilket kan påverka en persons hälsa och vikt. Till exempel kan en kalorifattig sallad dressing som är oljefri kan gynna en person som har ett problem inte bara med sin vikt, men med kolesterol också.

kalorifattig salladsdressing finns i nästan varje smak av regelbundna dressing, liksom Bleu ost, ryska, italienska och så vidare. Ibland, minskningen av fett och kalorier tenderar att göra dessa typer av kalorifattig salladsdressing mindre välsmakande. För att lösa detta problem har många gourmet recept skapats som är naturligt kalorier men saknar inte i smak. En av de bästa av denna typ av kalorifattig salladsdressing är Hellmans Light Vitlök och Herb Dressing, minskat kaloriinnehåll. Ett annat populärt märke är Morrisons Fem Herb Salladsdressing. Det är mycket enkelt att göra din egen kalorifattig salladsdressing varvid hög kalori ingredienser som du kanske gillar med lägre kaloriinnehåll ingredienser som smakar liknande men är mer hälsosamma. Till exempel, om du vill med majonnäs som salladsdressing, kan du ersätta lätt hängde ostmassa. Enkelt dränera vasslen från ostmassan och vispa upp det tills det är rätt konsistens. Annat gör-det-själv lågt kaloriinnehåll salladsdressing på din favorit grönsaker är limejuice och vinäger. När du väljer ett lågt kaloriinnehåll salladsdressing, inte luras av reklam fordringar. Ett lågt kaloriinnehåll salladsdressing kan skryta med att den innehåller endast 59 kalorier per matsked. Men detta kalorifattig salladsdressing kan ha 50 fett kalorier, vilket dieters bör undvika.

är The kaloririk innehållet i ett visst livsmedel krävs enligt lag i USA som ska publiceras på maten etikett. Kalorier från fett, som ligger under den totala mängden kalorier per portion, är vad du bör vara oroliga när de väljer ett lågt kaloriinnehåll salladsdressing. De kalorier som inte är från fett bränns för energi och i allmänhet inte få folk att gå upp i vikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.