Vad bör jag tänka på vid köp av slaktbänken?

En kvalitet slaktbänken är inte bara en skärbräda. Det finns en viss dekorativ cache om ett välanvänt slaktbänken placeras högt uppe på en disk eller hjul på plats för allvarliga mat prep. Skärbrädor ofta nyttiga, men en slaktbänken, med dess särskiljande parkettgolv mönster, kan också vara en trevlig accent bit i köket. När du köper en slaktbänken, överväga hur mycket utrymme som finns tillgängliga i ditt kök. Vissa bänkskivor kan installeras med en slaktbänken del redan på plats. Detta alternativ kan vara idealisk för nya kök eller under renovering. Ett annat alternativ är en separat slaktbänken enhet, ungefär som en mycket robust trä skärbräda. Den kan placeras på en fast yta kök för matlagning, sedan antingen lämnas på plats eller lagras utom synhåll. Ett sista alternativ kan vara en slaktare Block Island, ett hjul vagn som består av en slaktbänken topp och lådor lagring. En bänkskivan slaktbänken kan vara de mest solida val, men det kan också bli besvärligt ibland. Icke-kockar kan välja att ställa smutsig eller fet objekt direkt på slaktbänken utrymme, skapar ett behov av ytterligare städning. Det kan vara mest praktiskt för hushåll där alla förstår form och funktion i en slaktbänken och kommer instinktivt hålla området fritt från eventuella föroreningar. En inbyggd slaktbänken bör placeras i närheten av en vattentäkt för enklare rengöring och desinficering, men inte så nära att rengöringsmedel och andra kemikalier kan spilla på den.

Kanske ett bättre alternativ för begränsad kök utrymme en bärbar slaktbänken med gummi eller plast handtag för säkerheten. När behovet av styckning av kött eller andra styckning uppstår bärbara slaktbänken kan flyttas på plats och sedan återvänt till ett lagringsutrymme efter användning. Detta kan vara lättare sagt än gjort dock. En kvalitet slaktbänken kan vara ganska tung, så köp beroende på storlek och vikt om portabilitet är en faktor. Många människor hittar en stor slaktbänken är mycket praktisk när det gäller att prepping stora nedskärningar av kött och fjäderfä. Vegetabilisk beredning, dock sällan krävs en så stor arbetsplats, så var din mat föredrar innan du investerar i en mycket stor portabel slaktbänken.

För maximal bärbarhet och dekorativt värde, en slaktbänken ö på hjul kan vara det bästa insats. Det kan rullas på plats i närheten av en disk eller köksö för prep arbete, sedan rullade tillbaka ut för bestick lagring. Om en mycket stor, och därför mycket tung, är slaktbänken bänkskivan önskat, då vagnen designen bör göra det lättare att manövrera. En slaktbänken ö borde ha något sätt att låsa hjulen för säkerheten. Kolla en golvmodell för stabilitet innan man köper eller montering av en vagn-stil slaktbänken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.