Vad bör jag tänka på när man väljer en bröllopstårta?

bröllopstårta är en av de centrala punkterna i bröllopsfesten. Oavsett vilken typ av parti du har planerat, gäster minns alltid en bröllopstårta. Eftersom bröllopstårta är central för många av de fotografier som tagits under ett bröllop är det viktigt att du väljer en design som du gillar, så att du kan se tillbaka på "cake-cutting ögonblick" med ett glatt ansikte. När du väljer en bröllopstårta, finns det flera steg du bör vidta för att göra hela processen till en framgång. Se till att du vet hur och när ditt bröllop. En utomhusskola bröllop är inte den perfekta atmosfären för en chokladmousse tårta, och saker med glass är ett definitivt no-no. Vissa storköken har en portfölj delat med säsong, så att du kan bestämma vilken typ av bröllopstårta är den bästa för dagen för bröllopet.

Innan du ens närmar dig en matleverantör, måste du göra några beslut om din bröllopstårta. Först, besluta om storlek. Detta beror främst på antalet gäster, så se till att du vet exakt räkna. Försök också att ha en allmän uppfattning om vilken design du vill ha. Föredrar du en klassisk tårta i flera nivåer eller vill du något helt annat? Vill du ha en bröllopstårta för att matcha färgen eller inredning av ditt bröllop? Avgöra detta i förväg kommer att göra faktiska val av kakan mycket lättare.

När du är redo att tala med en matleverantör, som ett samråd så att du kan diskutera design stil, storlek, smaker, och särskilt accenter och bröllop slagklippare kaka. Vänta inte till slutet för att diskutera priset. Se till att du förstår från början vad som ingår i det angivna priset: Finns det en expeditionsavgift eller är du ska plocka upp bröllopstårtan? Vad händer om upp kakan på reception hall? Behöver du betala extra för bröllopstårta stativ eller är det ett lån som du måste återvända?

Slutligen insisterar på att se en portfölj, eller åtminstone enstaka fotografier av matleverantör tidigare arbete. Om personen är bara i början, be om referenser. Nöj dig inte för det billigaste matleverantör, men ge en chans att någon som har en mindre portfölj men en hel del referenser från nöjda kunder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.