Vad bör jag tänka på när du köper Crystal Stemware?

Crystal Stemware inkluderar fancy glasögon såsom vinglas, pokaler vatten och flöjter champagne. Denna typ av Stemware används ofta för speciella tillfällen såsom semester och sammankomster familj. När du köper kristall Stemware, bör du överväga utseende, stil och funktion.

Funktion är viktig. Överväga vilka typer av drycker du vill tjäna. Vatten pokaler är naturligtvis för dricksvatten, men du kommer också att tjäna rött vin, vitt vin, eller både och? Rött vinglas är större än vita vinglas och ofta har en stor, öppen skål. Vitt vinglas är oftast smalare än röda vinglas. Om du kommer att servera champagne, kristall flöjter är ett måste. Champagne flöjter är mycket lång och smal med långa stjälkar graciös. När du köper kristall Stemware bör du också fundera på hur glasögonen passar i handen-både i en mans och en kvinnas hand. Du kanske gillar mycket tunn, elegant kristall Stemware, men tänk på att det inte är alltför känslig för användning. En bra idé när man köper kristall Stemware är att titta på vilken typ av glasögon du behöver koncentrera sig på de som fungerar bra i din prisklass, och välj din stil.

Tänk på din Kina mönstret när du väljer utseendet på din kristall Stemware. Utarbeta, skära kristallglas kan vara bättre med mer diskret, elegant Kina än med en upptagen mönster. Tillsammans kan det bli för mycket design händer på en gång med både detaljerad rätter och detaljerad kristall Stemware. En del människor föredrar både kristall Stemware och fint porslin vara ganska underskattade, särskilt om de vill byta mönster och färger av deras bord sängkläder ofta.

När du köper kristall Stemware, bör du hålla den mot ljuset för att kontrollera dess ljusstyrka. Crystal är mycket starkare, tydligare och klarare än glas. Röd blyoxid läggs till kristallklart att det inte bara tydligare och starkare än glas, men också mer hållbara. Eftersom kristall är också mjukare än glas, är det också mer gynnsam för detaljerad skärande bearbetning mönster.

Några Crystal Stemware tillverkare har en policy att aldrig avbryta ett mönster. Detta är en bra idé om någonsin en pjäs blir bruten. Dessutom, om du lämnar dina kristallglas Stemware ner till nästa generation, kommer dessa familjemedlemmar också kunna ersätta alla trasiga bitar så länge företaget fortfarande är verksamt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.