Vad är skillnaden mellan Kettle Corn och Popcorn?

Vattenkokare majs är en speciell typ av popcorn. Både vattenkokare majs och popcorn i vanlig form är ofta tillgängliga i paketerad form i butiker, och ibland också färska vid torghandel, biografer, mässor och chokladkakor. Många är bekanta med popcorn i allmänhet, tack vare sin popularitet som mellanmål, och vattenkokare majs är en välkänd form av popcorn i vissa regioner i världen, särskilt USA.

Popcorn är tillverkad av en speciella mängd majs som har fötts upp till öppnat sig och blåsa upp sig när de utsätts för värme. Det finns flera sätt att göra popcorn, inklusive uppvärmning av kärnorna i en oljad panna eller vattenkokare, eller poppar hela ax över öppen eld. Vid uppvärmning utan användning av olja, är popcorn ett mycket hälsosamt mellanmål, med en hög fiber halt. Popcorn är av indianska ursprung, och det har gjort i århundraden i Amerika. Längs vägen har utvecklat ett antal varianter på vanligt popcorn, med vattenkokare majs är en av de tidigaste och mest populära. är Vattenkokare majs traditionellt gjorts genom att göra popcorn i en stor kittel som har oljad. Efter popping, är popcorn kastas med salt och socker för att skapa en distinkt smak, med oljan attrahera de smakämnen så att de inte faller bort. Vattenkokare majs och popcorn i allmänhet kan ätas varm eller kall som ett mellanmål, med vissa människor som gör stora partier som får svalna innan de förvaras i lufttät behållare för framtida bruk.

Andra popcorn smakämnen ingår olika cheesy versioner av popcorn, popcorn överdragna av karamell, popcorn och klädd med kryddor från chili till kanel. Eftersom popcorn själv har en relativt neutral smak, ett brett spektrum av smakämnen kan användas med den, vilket ger ett mycket mångsidigt snack. Vissa marknader har ett sortiment av popcorn produkter, allt från magra varianter som lämpar sig för hälsomedvetna konsumenter, kalori-lastade vattenkokare och kola majs. Den viktigaste skillnaden mellan vattenkokare majs och popcorn som en större gruppering är att vattenkokare majs är inte särskilt hälsosamt mellanmål, medan popcorn kan, beroende på hur man är beredd.

Vattenkokare majs och popcorn på slätten inkarnationen båda bevisligen uppstod i Amerika. Ett stort antal andra smaksatta popcorns uppstod förmodligen någon annanstans. Tamari popcorn, till exempel, är en japansk uppfinning. Vattenkokare majs och popcorn som en vanlig behandla också vara de äldsta sätten att äta svälld säd, för människor forskning historiska mellanmål för att hålla en historia rättvis verklighetstrogna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.