Vad är några vanliga bröllopstårta Dekorationer?

Att gifta sig är en av de viktigaste stegen i många människors liv, och bröllopstårta är en av tyngdpunkterna i receptionen. Vid beslut om utformningen av din bröllopstårta, kan det vara bra att känna till några vanliga dekorationer bröllopstårta som du har att välja mellan. Bröllopstårta dekorationer låta ett par att lägga mycket personlighet och individualitet till deras bröllopstårta. En av de mest populära dekorationer bröllopstårta är färska blommor. En enkel, kan vit kaka vara dekorerad med ett brett utbud av färska snittblommor. De stilar och färger på blommorna används som din bröllopstårta dekorationer kan matchas till brudens bukett och färgerna på bröllopsfest.

Diskutera blommorna du tänker använda med din bageri i förväg. Om du vill använda färska blommor som din dekorationer bröllopstårta, ge florist och bagaren minst två veckor i förväg så att de får tid att beställa blommor. Se också till att använda en florist förtrogen med kaka dekoration, som vissa blommor är giftiga och bör inte användas på livsmedel. är en annan populär val för dekorationer bröllopstårta skulpterade blommor. En bagare kan göra blommor av fondant, tuggummi pasta, marsipan, spunnet socker, buttercream, eller många andra dekorativa och ätbara material. Choklad blommor på ett färgat ljus tårta göra vackra dekorationer bröllopstårta. Andra handgjord blommor som används för dekorationer bröllopstårta kan färgas eller målas för att matcha bröllopet färger.

Vissa par föredrar en mycket enkel, ren design för sin bröllopstårta. Populära bröllopstårta dekorationer i denna stil omfatta franska prickar, Cornnelli spetsar, rullar och band gjorda av fondant, buttercream eller Kristyr. Fabric pilbågar och band gör också vackra dekorationer bröllopstårta och kan accent brudens klänning vackert. För ett mer modernt utseende, kan choklad och spunnet socker formas till bågar, band, och en mängd olika former till Accent din bröllopstårta.

För de par som vill ha något lite annorlunda, kan du avstå från Tanken med dekorationer bröllopstårta som ett tillägg till kakan och göra hela kakan dekoration. Bröllopstårtor formad som presenter, tyg, slott, landskap, frukt, eller valfritt antal kreativa mönster blir mer och mer populärt. Bröllop med temat design ofta kakor till matchen, men även de mest traditionella bröllop kan ha en bröllopstårta dekorerad att likna en stapel med vackert inslagna presenter.

Med så många bröllopstårta dekorationer att välja mellan, par har en stor frihet att välja den kaka som perfekt matchar deras personlighet och fungera som en vacker mittpunkten på sin mottagning. Talented bagare kan göra bröllopstårtor inredda för att passa även de mest kräsna smaker. Oavsett om du redan vet exakt vad du vill eller be din bagare för förslag, med så många populära dekorationer bröllopstårta att välja på, din tårta ser till att samla så mycket beröm för sitt utseende som sin läckra smak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.