Vad är några olika typer av gjutjärn Köksartiklar?

Gjutjärn kokkärl har funnits mycket längre än Teflon ® och kisel köksredskap. I själva verket är äldre gjutjärn köksredskap den elektriska ugnen. Det finns många olika typer av gjutjärn kastruller allt från krukor i gjutjärn och skillets till muffin och kastruller kaka. Även uppfinningen av lätta, non-stick köksredskap har på sätt och vis tillintetgjort användning av gjutjärn kastruller, många människor fortfarande föredrar matlagning med gjutjärn.

Gjutjärn skillets och stekpannor är fortfarande den mest använda typen av gjutjärn köksredskap. Likaså holländska ugnar är också populära. Den naturliga egenskaper gjutjärn göra gjutjärn köksredskap föredra för att förbereda långsam tillagning rätter eftersom gjutjärn sprider och behåller värmen även vid mycket höga temperaturer. En annan användbar egenskap av gjutjärn kastruller är förmågan att använda den både på stovetop och i ugnen. Grytor, Gumbo, Cornbread, kött, och stek är bara några exempel på rätter som gjutjärn kokkärl är användbart.

Gjutjärn kokkärl av alla slag måste krydda för att dess icke-stick egenskaper visas. Krydda hindrar även rost. Krydda gjutjärn köksredskap kräver skikt av fetter och oljor för att laga mat till järn. En rutinerade stycke gjutjärn kastruller kommer att ha en slät, svart yta snarare än den blanka ytan närvarande när nya. Även äldre delar av gjutjärn kastruller kom inte på förhand rutinerade, de flesta moderna bitar göra.

en annan sort av gjutjärn kastruller inkluderar emaljerad gjutjärn. Emaljerat gjutjärn har haft en emalj glasyr gällde för dem och därmed eliminerar behovet av kryddningen. Nederländska ugnar och krukor är ofta emaljerade, men de tappar några av sina naturliga egenskaper.

Även nya gjutjärn köksredskap kan hittas tillsammans med andra metall och glas köksredskap, en del människor föredrar att använda äldre stycken för matlagning. Mycket äldre bitar är också ofta samlas för antiken värde istället för att använda i köket. Även om matlagning egenskaper gjutjärn köksredskap är väldigt populär, så har de nackdelen att man blir mycket tyngre än andra metaller och anses svårare att rengöra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.