Vad är några förslag på Hamburger Toppings?

I USA kan hamburger toppfraktioner varierar inte mycket. Vissa pålägg ramp upp smak, och många varianter kärlek toppings gillar bacon cheeseburger, eller utbyte av standard kryddor (majonnäs, senap och ketchup) med saker som barbecuesås. Argument finns vad smaktillsatser borde finnas på hamburgare, och vad annat en hamburgare behov, såsom sallat, tomater, lök och saltgurka. Det finns inga fasta regel som kräver att du håller fast vid de mer välkända hamburgare pålägg. I själva verket kan du överväga hamburgare, vilket ger en ganska blank gommen, som ett medel till kulinariska uttryck och sätt att skapa spännande och nya kombinationer smak med varierande pålägg. Alternativt, om du bara trött på vanliga gamla hamburgare, det finns många sätt att skapa ovanliga och fräschas hamburgare genom olika pålägg.

Somliga hävdar att det finns ingen anledning att bråka med en bra sak. Visst, om du gillar standard hamburgare fyllningar, du har ingen skyldighet att ändra dem. Men om du förbereda hamburgare ofta, kanske du vill skapa några nya vägar och lägga till lite variation. Om du har kräsen äter i hemmet, kan du alltid göra hamburgare fyllningar frivilligt, så mer äventyrlig ätare kan prova nya fyllningar och "säkrare" ätare sticka med klassikerna.

Gillar du din hamburgare grillad? Betrakta grillen som ett sätt att göra varma fyllningar som kan läggas till en hamburgare. Grillade tomater är bra men vissa människor kanske föredrar saker som grillade grönsaker, paprika, skivad lök eller ens ananas ringar, den sista ger din Burger en läcker "Hawaii" flare. Det finns ingen anledning till varför en hamburgare fyllningar kan inte innehålla några andra grönsaker också, liksom zucchini, kokta morötter, spenat, grillad aubergine, tomatillos, Portobello svamp skivor eller tunna skivor av gurka. en hamburgare växer i popularitet i USA är Chimichurri hamburgare, som har en coleslaw-liknande toppning utöver de vanliga hamburgare infästningar. En annan variant är att hoppa ketchup och lägga guacamole och salsa till en burgare, särskilt lätt kryddig versioner av heller, för en mexikansk inspirerad smak. Alternativt, tror Medelhavet och slather det hamburgare med en generös klick av hummus. Om du är ett fan av ost på hamburgare, inte begränsar dig till cheddar, schweiziska och amerikanska. Stället beakta den potential som hård eller mjuk get eller fårost, romano eller blå hamburgare ost, eller hamburgare toppad med en bit av smält brie. Med olika ostar finns experimenterar med olika ostar verkligen kan förändra den allmänna smak och konsistens hamburgare. Du kan också överväga vilken typ av bacon du använder-tjock Iriska bacon kommer att vara helt annorlunda i smaken än vanlig svensk bacon. Ett annat förslag är att inkludera tillägg till din hamburgare som stekta ägg, men detta kommer definitivt att öka kolesterol. Om du gillar hamburgare till frukost, kan du prova det här toppning. För äventyrslystna, undfly kyndel pålägg och servera hamburgare på toast med körsbär, hallon eller jordgubbssylt.

Även den övre delen av BUN tenderar att vara den sista topping på en hamburgare, det finns ingen anledning att hålla med enkla vitt mjöl bullar. Focaccia, panini stil bullar, pitabröd, tortillas, eller ens hamburgare insvept i sallad eller kål för dem att titta på kolhydrater kan vara kul varianter. Du bör också överväga hur tillägg till Hamburger kött kan ändra smak. Hackad vitlök, Worcestershire sås, grill kryddor, kommer olika örter, persilja, riven morot och zucchini, tärnat lök, eller en blandning av olika mark kött alla omdefiniera din hamburgare, lika mycket som förändras hamburgare fyllningar kommer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.