Vad bör jag tänka på vid köp av inrikes Yogurt Maker?

Ett hem yogurt maker kan vara en stor apparat, eller en annan sak som skramlar runt i baksidan av skåpen tar upp plats. Det är viktigt att hitta en yogurt maker som fungerar bra för ett hushåll, och att bekräfta att en yogurt maker behövs i första hand är att se till att en yogurt maker kommer att se år av stadig användning.

För människor som tycker om yoghurt, särskilt vanlig yoghurt, finns det vissa tydliga fördelar med att få en yogurt maker. Gör din egen yoghurt är mycket billigare än att köpa kommersiella versioner, och det ger större kontroll över de ingredienser och konsekvens av slutprodukten. Det är möjligt att göra yoghurt hemma utan en specialmaskin, som nyckeln till att göra yoghurt uppvärmning mjölk, varannan man med förrätter, och därefter ruvar det i flera timmar medan yoghurt former, men med en yoghurt Maker är mycket enklare.

Människor som inte använder yoghurt mycket kan konstatera att ett yoghurt Maker är ett bortkastat köp. God yogurt beslutsfattarna kan bli dyrt, och de behöver inte göra mycket gott sitta längst bak i ett skåp oanvänd. För hushåll som föredrar smaksatt yoghurt, göra yoghurt hemma kan vara tidskrävande, eftersom yoghurt måste göras och därefter i smaken, och detta kan kräva en stor insats. När man har fastställt att en yogurt maker verkligen vill, finns det ett antal saker att tänka på när du gör inköp. Den första är kapacitet. Om ett hushåll regelbundet går igenom ett par stora baljor med yoghurt varje vecka, är en stor yogurt maker kommer att behövas. Yoghurt beslutsfattare finns i två olika konfigurationer som bör övervägas. I den första är yoghurten gjorts i liten servering-sized cups, medan i andra är det yoghurt görs i en stor central moms.

Enkel rengöring är något annat att tänka på. Helst bör en yogurt maker vara maskindiskas så att alla koppar kan regelbundet steriliseras, och basen bör vara lätt att torka av. Mjölk kan få Icky när man sitter runt en stund i rumstemperatur, och en apparat med sprickor eller ytor kommer att fälla mjölk och skapa några mycket obehagliga lukter.

Vissa yoghurt beslutsfattare kommit med en automatisk avstängning eller timer som varnar människor för att den tidpunkt då yoghurt bör göras. Men olika bakterier jäsa i olika takt, och subtila variationer kan ändra den tid det tar för yoghurt jäsa. Om yoghurt underfermented, kommer det att vara tunn och vattnig, medan overfermented yoghurt kommer att vara tjock, vilket kan vara en önskvärd egenskap. Om en enhet har en timer eller automatisk avstängning, bör kockar bekräfta att de kan ändra inställningarna för att nå sitt ideal jäsning tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.