Vad är skillnaden mellan frukt Skarp och Frukt Cobbler?

mogen, säsongsarbete, frukt tillgängliga året runt, Fruktbaserade desserter är en delikat och ofta hälsosammare val för ett sött mellanmål. Med pajer, tårtor och kakor, frukt spelar en stödjande roll, lägga smak och fukt till någon dessert. Frukt skarpa och frukt skomakare desserter låta frukten att stjäla showen, med andra smaker till för konsistens. Frukt skarpa och frukt skomakare används ofta som synonyma termer, men de är faktiskt två olika rätter att både showcase färsk frukt. En frukt skarp och frukt skomakare är huvudsakligen olika i sin användning av fyllningar. Båda desserter kan göras med en mängd olika frukter, som äpplen, rabarber, bär, persikor och plommon. Citrusfrukter är vanligtvis inte används i någon maträtt, eftersom de inte laga mat på rätt sätt och har för mycket med en vattenhalt. I både frukt skarp och frukt skomakare, är frukten blandning smaksatt med socker och ofta majsstärkelse, så saften utsöndras under tillagningen kommer tjocknar något.

Frukt skomakare går genom ett antal olika namn i hela USA och Storbritannien, inklusive grunt, Betty, och spänne. Placeringen av degen är ofta en allvarlig tvist mellan olika regioner. I New England, är frukt skomakare bakas i en ugnsform eller stekpanna, med flera klumpar av kex eller Scone deg tappade på topp. Andra regioner placera degen komponenten på botten och täck den med frukt. Den tunga degen gör frukt skomakare betydligt mer omfattande än en frukt skarp. En frukt skarpa, även kallad smulas sönder, är ursprungligen en brittisk maträtt som nu är populärt i Amerika. Skålen blev populära under andra världskriget, då ransonering av livsmedel som mjöl en bristvara. För en frukt skarp, smör och en liten mängd mjöl och socker kombineras för att göra en Streusel toppning. Ibland mandel, valnötter och russin är också lagts till blandningen. Detta smulig blandning sedan strös ovanpå skivade frukter och bakas i ugn tills gyllenbrun ovanpå.

Om du inte har tillräckligt av en mängd olika frukter, försöka blanda vad du har att göra kombinationen frukt skarp och frukt skomakare. Nektariner och björnbär är en underbar kombination, liksom persikor och jordgubbar. Kombinera björnbär, blåbär och hallon för en trippel-Berry combo.

Både frukt skarp och frukt skomakare är utmärkta desserter för våren och sommaren när många sorters frukt är i säsong. Faten är relativt låga i fett och kalorier, som frukt utgör merparten av dessert. Om man ägnar sig åt, både frukt skarpa och frukt skomakare smaka gott med Vanilla Ice cream. De kommer sist i kylskåp i cirka tre dagar, och är fantastisk när den värms upp till frukost.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.