Vad är några vanliga sida rätter till Serveras vid en grillfest?

Grillning är ett populärt sätt att njuta av måltider utomhus med familj och vänner. Sida rätter spetsa till huvudrätt med grillat kött, fisk eller fågel och ge välbehövliga variation. Några bra sida rätter att tjäna på en grill ingår coleslaw, potatissallad, pastasallad, fruktsallad, majskolv och grillat vitlöksbröd.

Grillad vitlöksbröd gör ett snabbt och enkelt alternativ till en bakad potatis . Ingen anledning att oroa bråka med alla sorters potatis pålägg eller redskap. Grillat vitlöksbröd är en stor "plockmat" som följer med varje typ av kött eller fisk och skaldjur och de flesta människor njuta av det. Men, var särskilt försiktig att inte bränna brödet när du grillar det.

Sallader göra utmärkta sida rätter att tjäna på en grill och det finns många typer att välja mellan. Lämna aldrig coleslaw, potatissallad, pastasallad och allt med majonnäs vid rumstemperatur för länge eller kan du ge alla på grillfesten matförgiftning. Fruktsallader är ett bra alternativ till majonnäs baserade sallader om de innehåller bara frukt och inga yoghurt eller andra ömtåliga produkter. Fruktsallader smakar underbart utan något läggas till dem så länge du använder minst fyra olika frukter.

En klassisk riven morot, ananas och russin sallad gör en av de mest färgstarka sida rätter att tjäna på en grill och den innehåller ingen majonnäs eller lättfördärvliga produkter. Du blandar helt enkelt rå rivna morötter med konserverad ananas bitar och ananas tillsammans med några russin. Blötlägg russinen innan du använder, så att de är anbudet snarare än sega, genom att placera dem i en skål med vatten och sedan kasta den flytande.

Majskolv är ett av de mest populära sida rätter att tjäna på en grill, särskilt med grillad biff. Du kan också tjäna majskolv med grillad lax eller många andra grillade rätter. Det är en mycket rörig mat att äta, så det är en utmärkt sida skålen att njuta utanför!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.