Vad är lite mat Staples att hålla i Mina köksskåp?

Det är en bra idé att alltid ha lite mat häftklammer i dina köksskåp. På det sättet kan du vara säker på att få grundläggande ingredienser du behöver för att laga mat utan att behöva hela tiden gå till affären. Shopping mindre sparar tid och pengar. Konserver, ris, pasta, kryddor och smakämnen, bakning ingredienser och kryddor och kryddor är alla bra mat häftklamrar att hålla i handen. Förutom salt och peppar, bör du också behålla din favorit smakämnen med din favoritmat häftklamrar. Till exempel kan chili pulver användas för att smaksätta antingen chili med kött eller vegetarisk chili. En skvätt curry som kan liva upp överbliven ris. Vitlökspulver, basilika och oregano är perfekt för att lägga till italienska och grekiska smaker i livsmedel. Ingefära och soja kan ge en asiatisk smak till nästan varje maträtt. Du kanske vill ha smaktillsatser såsom ketchup, senap och barbecuesås på sidan också. Naturligtvis, mat klammer som mjöl, socker, bakpulver, bikarbonat och havre är bra att ha på sidan för bakning. Kanel, vanilj, nötter, chips choklad och andra ingredienser du använder på din favorit bakverk bör också hållas i ditt skåp med andra livsmedel häftklamrar ha när viljan eller tillfälle att baka uppstår.

Olika typer av pasta göra utmärkt mat häftklamrar att ha i ditt köksskåp. Hela vete sorter av spaghetti, makaroner och andra former pasta är särskilt nyttig mat häftklamrar ha händig och kan vara beredda till kall pasta sallader eller serveras varm med en sås. Det färdiga förpackningar med pasta och sås blandar göra goda häftklammer akut mat för snabb att laga mat eller smårätter.

Ris, antingen vit eller brun, eller båda, är en av de mest mångsidiga maten häftklamrar. Ris är en billig och hälsosam GARNERING eller del av en huvudrätt. Överblivet kokt ris också kan göra en snabb efterrätt på risgrynsgröt med mjölk och kanel till.

Konserverade livsmedel såsom fisk, grönsaker och frukt gör ovärderliga mat häftklamrar eftersom deras färska motsvarigheter brukar vanligtvis inte särskilt länge innan de blir förstörda. Konserver är bra alternativ om färskvaror som inte finns i hushållet som dagen innan matinköp. Lax, gröna bönor och persikor ofta bedöms som särskilt hälsosam mat märlor av många näringsexperter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.