Vem är Obama Girl?

"Obama Girl" är skådespelerska och modell som fångade allmänhetens ögon under 2007 då hon spelade i en film som hette "I Got a Crush . . . om Obama," hänvisning till en demokratisk kandidat i 2008 års presidentval. Hennes riktiga namn är Amber Lee Ettinger, men hon har fått så mycket berömmelse och uppmärksamhet som Obama Girl som hon själv identifierar som Obama Girl på hennes personliga hemsida och ett antal webbplatser för sociala nätverk, vilket gör det lättare för henne att ta kontakt med sin fanbase. Hennes roll i "I Got a Crush . . . om Obama" har inte varit utan kontroverser, som vissa kritiker, inklusive Obamas barn, tyckte att videon var sexualiseras ytterst och i tvivelaktiga smak.

gjordes film av Barely Political, en grupp av filmskapare som fokuserar på att göra virala videofilmer med en politisk vinkling. När filmen var postat från början i juni 2007, var tittarna första intrycket att det var en spontan ström av tillgivenhet för Barack Obama. Senare framkom det att Obama Girl var faktiskt en betald skådespelerska, även om hon påstår vara ett fan av Obama också.

Amber Lee föddes den 2 oktober 1983, och hon växte upp i Hazelton, Pennsylvania, flyttar till New York för att studera modedesign. Hon introducerades till Barely Political genom en annons och när det resulterande filmen blev en succé, gick hon på att filma ett antal andra politiskt tema videor som Obama Girl, bland annat en film där hon ansikten mot "Giuliani Girls" representerar en republikanske rival.

Även om texterna i Obama Girl videon är inte explicit, är det videoinnehåll ganska krati, med Obama Girl poserar ganska suggestivt. Amber Lee har modell för en rad av vuxna publikationer inklusive FHM och Maxim, och klart hennes utseende var en faktor i hennes gjutning, men hon är också politiskt aktiv, arbeta med Barely Political och andra politiska partiskhet organisationer att få ut ungdomar omröstning. Amber Lee har en rad imitatörer, och hon var parodierade även i ett annat kort video, "Hot for Hill," med fokus på Obamas ärkerivalerna för den demokratiska nomineringen.

En frispråkig kritiker av videon Barack Obama själv, som uppenbarligen inte uppskatta uppmärksamhet. I en intervju sade han att hans barn var kränkt av video, och han uttryckte obehag med det också. Både Obama och Barely Political har betonat att filmen inte är associerad med eller officiellt godkänts av hans kampanj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.