Vem är Lara Logan?

Lara Logan anses vara en av de mest intressanta tv-journalister i dag. Logan's varumärke av journalistik är orädd, otroligt så att vissa människor. Sedan 11 september-attackerna i USA, har hon arbetat i några mycket svåra och farliga situationer, rapportering från Afghanistan och Irak.

Även Lara Logan är för närvarande en utländsk korrespondent för CBS nätverket i USA, är inte hennes hemmaplan. Hon föddes i Sydafrika, där hon började sin karriär i slutet av 1980-talet arbetade som reporter för den sydafrikanska Dagens Nyheter och söndag Tribune , medan hon fortfarande gick på college vid University of Natal. Hon har en bestämd utflytning för språk, som hjälper sin rapport på internationell nivå. Hon kan tala flytande franska, afrikaans och engelska, som tillät henne att ta språnget från sydafrikanska nyheter organisation som dess filial i Reuters, där Logan arbetade fram till 1996, att många frilansuppdrag i London. Under 2002 gick Logan CBS nyheter, och har förekommit på särskilda rapporter kväll nyheter och program som 60 minuter .

Logan arbete tjänar hyllas av hennes media samtiden. Hon har vunnit en Emmy för en rapport om Ramadi som visas på CBS Evening News och många andra journalistik utmärkelser. Medan hennes stil rapporteringen anses djupgående, och hennes leverans utmärkt, andra ser att hennes vilja att sätta sig in några av de mest farliga situationer i sökandet efter nyheter. Många notera att ett missförhållande föreligger mellan Logan's Beauty Queen utseende och hennes vilja att ta på riskfyllda uppdrag, som hon gör med regelbundenhet. En del av hennes arbete eftersom amerikanska engagemanget i Afghanistan omfattar intervjuer med General Babajan, en del av den afghanska krigare bedriver besegra talibanerna. Lara Logan har också tillbringat tid som inbäddad journalist, reser med militära enheter. Hon är speciellt känd för sitt arbete i Ramadi, Irak, och hennes rapportering fångade följderna av allvarliga konflikter på Haifa Street i Bagdad, där i två incidenter i januari 2007, dödades 80 personer.

CBS vägrade luft Logan rapport om TV, men fick ge människor tillgång till den på Internet. Logan bad människor att titta på det, länka till den och dela den med andra. I rapporten, Lara Logan intervjuer flera irakiska medborgare som uttalar sig i opposition mot den amerikanska närvaron i landet. Videon är fortfarande tillgänglig på nätet, men det innehåller några grafiska våldsamt innehåll. Det gav dock en invändning mot att den amerikanska hållning uttrycktes av dåvarande president Bush och många av hans regeringsmedlemmar, att irakiska medborgare var överlycklig med amerikanska närvaron.

När Lara Logan inte i området, som sällan gör hon sitt hem i London. Hon är gift med tidigare brittiska basketspelare Jason Siemon. De tittar på hennes karriär med Avid intresse jämföra henne Christiane Amanpour, och tror att hon kommer att fortsätta att vara en viktig kraft i området journalistiken under många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.