Vem är Joybubbles?

mest känd som en telefon Phreak och grundare av det vi inte kommer att växa upp icke-vinstdrivande organisation stöd Joybubbles beskrivs ofta som en fenomenal person som var begåvad med absolut gehör. Här är lite bakgrund om liv Joybubbles, däribland några av hans mest minnesvärda prestationer.

Född i Richmond Virginia den 25 maj 1949, Josef Carl Engressia Jr in i världen utan gåvan syn. Även om pojken inte hade förmågan att se, han har en utsökt förmåga att producera en visselpipa som utgjorde en perfekt pitch att interagera med telefon frekvenser. Under sin tid som student vid University of South Florida under det sena 1960-talet tjänade Josef Carl Engressia alias för "Whistler. " Smeknamnet kom på grund av hans kusliga förmåga att producera toner som tillät honom att placera långa avstånd telefonsamtal som kringgås identifiering av utgångspunkt och därmed gjort det omöjligt att debitera samtal till ett utbyte. Han var dock så småningom fångas och disciplinerat av universitetet. Ändå förblev Engressia vid universitetet, så småningom slutföra sina studier inom filosofi. Efter att ha flyttat till Tennessee, fortsatte han sin verksamhet telefonen phreaking tills de rättsliga myndigheterna anklagat honom med skadlig ofog. Den resulterande publicitet från hans verksamhet och gripande gav honom ett rykte som en blind geni.

Under 1980-talet började Engressia att anta namnet Joybubbles, och gjorde ett beslut att lämna vuxenlivet och ansvar bakom. Efter en flytt till Minneapolis 1982, tog Engressia åtgärder för att fastställa sin egen kyrka, den kyrka eviga Childhood, blev ordinerad pastor för organisationen och skapa en enkel, icke-vinstdrivande organisation som arbetar för att hjälpa vuxna återupptäcka glädjen i barndomen. Joybubbles försörjde sig med sjukpension och tillfällig fungerar som ett ämne i doft intensitet forskning. Lokalt tillbringade ge behandlingar på ett lokalt bibliotek för blinda och inrätta telefonsamtal för obotligt sjuka barn.

1991 Engressia bytt juridiskt namn till Joybubbles. Värdera barnmisshandel bland de frågor som ledde till beslutet var namnbytet en av de vägar som Joybubbles skapade Gränsdragningen mellan sitt olyckliga förflutna och den värld han skapat åt sig. Under resten av decenniet fortsatte Joybubbles att arbeta med organisationer i det lokala samhället för att gynna barn och att hjälpa vuxna att återta en del av det underbara att se på världen genom ett barns ögon.

Den 8 augusti 2007 gick Joybubbles bort i sitt hem i Minneapolis, Minnesota. Som en del av hans arv lämnade Joybubbles bakom många positiva minnen som kommer att fortsätta att berika livet för personer som kände honom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.