Vem är Bill Handel?

William Wolf Handel, mer allmänt känd som Bill Handel, är högsta radiopratare i Los Angeles i Kalifornien. Hans vardagsmorgon program, Bill Handel Show , är den mest populära morgon show i Los Angeles, trots hans kontroversiella personlighet. På helgerna, värd Handel också en rättslig show, Handel om lagen där han bekant uppringare meddelar att de har absolut inget fall. Vissa term Handel en "chock Jock" för hans kraftfulla uttryck och unga märke av humor, men anhängare beskriver honom som har måttlig övertygelse och ett aktivt stöd för total politisk felaktigheten. Hans kraftfulla personlighet har upprepade gånger landat honom och hans radiostation, KFI640, i varmt vatten.

en självutnämnd "Latino Judisk," föddes Handel i Brasilien en brasiliansk mamma och judisk far, som hade emigrerat från Polen till Sydamerika. Familjen flyttade till USA när Bill var barn, och han fick en majoritet av sina studier i södra Kalifornien. Efter examen från Whittier Law School, Bill Handel blev oerhört aktiv i juridiska ärenden som surrogat föräldraskap, och fortsätter att aktivt stödja surrogacy för barnlösa par som chef för Center for Surrogate Parenting.

Handel ofta felaktigt identifieras som "konservativ" åsikter, liknande Rush Limbaugh. I sanning, menar han mestadels mittenpolitiker synvinkel, stödja ett tätt-run finanspolitik och dödsstraff, men stöder också skydd av medborgerliga friheter som yttrandefrihet och hot-frågor knapp såsom homosexuella äktenskap. Faktum är att både hans arbete med Center for Surrogate Parenting och för hans radioprogram, har Bill Handel insisterade ofta att inte bara homosexuella äktenskap är tillåtna, men att det inte bör finnas några ytterligare krav som tillåter homosexuella par att anta eller surrogat barn.

Använda en mycket aggressiv argumenterande stil, förvaltar Bill Handel allmänhet ilska långt vänster-och högerextrema partisaner. Hans radio show blev det mål på så många klagomål, började de ge ett snabbt-ursäkt brandfilt i slutet av varje program, be om ursäkt på absolut alla de kan ha kränkt. Medan belackarna betraktar honom som högljudda, antagonizing dåre, hans anhängare säger att hans aggressiva spelstil och ofta kränkande kommentarer är både politiska argument och satir i stil med Jon Stewart och Stephen Colbert, bara starkare.

Bill Handel Show är en fyra timmar vardagsmorgon program, som finns live i radio, Internet och i podcast form. Den första timmen är kommentar, brev från lyssnare och allmänna skämt mellan Händel och "The Morning Crew", en grupp av andra radio-personligheter och producenter station. Från 6-7 am, innebär "Handel på News" segmentet diskussion och gäckande med dagliga rubriker. Showen Därefter brukar huvudnummer en fördjupad intervju med gäster eller en lång diskussion om ett enda ämne, följt av en sena upplagan av "Handel på nyheterna. "

Oavsett om du håller med Bill Händels synpunkter, är hans närvaro i radio världen mycket inflytelserik. Han har ett flertal lokala och nationella utmärkelser för sitt arbete, och kommer att få en stjärna på Hollywood Walk of Fame 2009. Genom att vägra att acceptera en stor del av dogmen om vare sig demokratisk eller republikansk läror, erbjuder sina visar en uppfriskande, om svordomar-spetsad, lyssna möjlighet för en stor grupp lyssnare som delar liknande blandade synpunkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.