Vad är en Poacher?

En person som olagligt dödar eller jagar vilda djur är känd som en tjuvskytt. Jakt djur kan vara olagliga av flera skäl-i vissa fall tar jägaren inte har tillstånd att jaga visst djur eller jakt på ett djur är inte tillåtna i specifik tidpunkt på året. I många fall kommer dock en tjuvskytt jaga och döda ett djur som är skyddad som en utrotningshotad art.

En Poacher kan rikta alla typer av djur, men när hotade arter är inblandade, de mest jagade djuret är elefant. En Poacher kommer att döda elefanten och avbröt sitt ansikte, så att han kan ta bort betar från sin kropp. Eftersom betar är gjorda av elfenben, de är mycket värdefulla, och kan säljas på den svarta marknaden för tusentals dollar. Generellt sett är elefantens kropp helt enkelt ruttna. I annat fall kommer en tjuvskytt mål utrotningshotade vilda katter, som leoparder, tigrar och Ocelots, eftersom deras pälsar betraktas som mycket värdefulla. Ofta måste åtta eller mer av en art dödas och flås, så att skinn kan sys ihop till en kappa. Dessa pälsar säljer ofta för flera tusen dollar, men försäljningen är officiellt förbjudet i de flesta länder. finns många djur starkt hotade i dag, eftersom de har valts ut och jagas till nära utrotning av Poacher. Poachers ofta täta länder med många exotiska djur, som de i Afrika och Asien. De orsakar även problem i hela USA nationalparken systemet, olagligt dödande inhemska djur som björnar.

När en person stjäl eller olagligt bort en växt, blomma, eller annan typ av växter, är han också anses vara en tjuvskytt. I vissa fall har blommor värda miljontals dollar har stulits av tjuvskyttar, som använder den ursprungliga blomman för att odla sina egna. Under de senaste årtiondena har det varit problem med tjuvjägare stulit tusentals dollar av kaktusar och bära gräs.

För de federala organ som reglerar vilda djur och växter är det ofta svårt att fånga och fälla en tjuvskytt, eftersom organen måste omfatta mycket stora områden med få anställda. Ofta kommer en tjuvskytt fångas vid en flygplats, försöker smyga på en stor leverans av olaglig pocherad poster. I dessa fall är Poacher ofta dömdes till tid i fängelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.