Vem är Jimmy Choo?

"Face it, Andy. Du sålde din själ den dag du satsa på de Jimmy Choos. "That linje från filmen" Djävulen bär Prada "är bara ett exempel på hur en anspråkslös skomakare har funnit ära och berömmelse i couture och mainstream världen.

Jimmy Choo är född i Malaysia och föddes 1961 i en familj av skomakare. Han skapade sitt första par skor vid 11 års ålder. Nu är han känd världen över för hans formgivare rad eleganta damskor och handväskor.

Choo utexaminerades från Cordwainers "Technical College i London och hade en liten verkstad i den staden. Han slog den internationella modescenen när tidningen Vogue med hans mönster i en åtta uppslag 1988. Hans verk blev genast populär och gjordes mer av beskydd från Diana, prinsessan av Wales.

Jimmy Choo skor har sedan tagits upp eller som visas i filmer och TV-program som "Sex and the City" och "The Sopranos," öka varumärkets prägel. Choo belönades med Order of the British Empire 2002 för sina bidrag till sitt nya hemland England.

Jimmy Choo skor är kända för sin mycket höga klackar och spetsiga tår. Däremot Funktionen han några lägenheter och lägre klack skor för dem av oss som inte känner sig bekväm på styltor. Choo medgrundare Jimmy Choo Ltd med Tamara Mellon, brittiska Vogue tillbehör redaktör, men sålde sin andel i bolaget 2001. Han inriktar sig nu på sin couture-designer och trots att han har en London utställningslokal, är det öppet endast efter överenskommelse.

Jimmy Choo butiker har öppnat runt om i världen, så hans mönster är mer tillgängliga för dem som vill ha en designer sko, och har råd med sina priser. Choo har också en webbplats där konsumenter kan visa sin färdiga att bära design, och mönster couture, liksom. Choo's ready-to-wear mönster allmänhet börjar i trakten av $ 300 US dollar (USD) och de bara gå upp därifrån. Värdet av en själ kan inte täcka priset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.