Vem är Heath Ledger?

Heath Ledger, född i Australien, blev en amerikansk kändis, en skådespelare som snabbt fått heartthrob status. Fläktar och kära blev chockade för att lära av hans tidiga bortgång i januari 2008. Ledger gav mycket trovärdigt resultat, och vann en utmärkelse för sin kontroversiella roll i Brokeback Mountain . Han är också känd för filmer som Patriot, A Knight's Tale och Ten Things I Hate About You .

Heath Ledger spelade huvudrollen i en ny Batman film, The Dark Knight , som hade em ännu inte släppts vid tidpunkten för sin död. Heath Ledger spelar Batmans longtime nemesis, Jokern. De som arbetade med honom beundrade sin prestation, och tänkte en hel del av mannen själv.

Mel Gibson, en karl Aussie och skådespelare som arbetat med Heath Ledger i The Patriot , gjorde ett offentligt uttalande om sin sorg över tragedin. Ledger spelade Gibsons son i filmen och de två gav mycket gripande föreställningar. Ledger var en mångsidig skådespelare, som ger sitt allt för gripande och humoristiska roller.

Heath Ledger inte brydde sig ut en lem för att ta roller som kan ses som kontroversiellt, inklusive Brokeback Mountain roll. Rykten om sin sexualitet, eventuell användning av narkotika, och oro för att han kan ha tagit sitt eget liv, kommer sannolikt att fortsätta. Många fans litet ansvar över sådana rykten eller andra skvaller. De uppskattar Heath Ledger för hans talang och hans öppenhet. Det var några kontroverser kring död Heath Ledger i fråga om piller recept sov han sades vara med. Några spekulerade i att han tog sitt eget liv genom överdosering. Andra hävdade att det var oavsiktlig överdos, kombinationen av sömntabletter och lunginflammation vilket ledde till livshotande andningssvårigheter. Risken för en sådan händelse är större om man använder mer än den rekommenderade dosen av sömn medicin. Det har sagts att Ledger hade utvecklat en tolerans mot droger, vilket kan ha lett honom att ta mer.

Heath Ledger föddes i Perth, Australien den 4 april , 1979. Han avled 22 januari 2008, i New York. Han lämnar efter en två år gammal dotter, Matilda. Heath Ledger kommer att sorely saknas av familj och vänner samt av hans många fans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.