Vem är Gary Spivey?

Lika känd för sitt arbete som professionell psykisk och framträdande vita afro peruk som han sport i det offentliga, har Gary Spivey varit en offentlig närvaro ända sedan början av 1990-talet. Under denna tid har Spivey raffinerad hans bild vid flera tillfällen, utvecklas från en radiopratare till en fästanordning på program chock TV. På senare tid har Gary Spivey uppnått ryktbarhet som författare till en bok som behandlar det övernaturliga, och som grundare av en andlig reträtt i Kalifornien. Här är några av höjdpunkterna i Spivey karriär, inklusive information om sitt pågående projekt.

Även Gary Spivey gjorde sina första intryck med framträdanden på Ron och Ron Show , ett syndikerat radioprogram ursprung i Florida. Den uppmärksamhet som Spivey framträdanden genererade lett till möjligheter för arbetet med ett antal av chock eller dokusåpor TV, bland dem Jerry Springer program. Hans rykte som något från väggen ökades genom sitt tv-jobb, eftersom det tillät en större publik för att uppleva både sin unika idéer och hans samling av afro peruker. Ibland skulle Spivey idrotten en vit Afro peruk, och andra gånger välja en grå Afro peruk. Kombinationen av personlighet och ett utseende som var både minnesvärda och komisk hjälpt till att göra Gary Spivey ett naturligt för framträdanden i TV infomercials. Vid mitten av 1990-talet hade Spivey lagt framträdanden på World Championship Wrestling kampanjer ofta förekommer i korta sketcher med wrestlare Paul Orndorff. När det nya århundradet började, började Gary Spivey att bli allvarligare om hans psykiska förmågor. Vid olika tillfällen har Spivey uppgett att hans psykiska upplevelser har omfattat ett brett spektrum av händelser. Bland dem är sådana upplevelser som kanalisering sprit och ger meddelanden från de döda till nära och kära, kommunicera med änglar, och delta i astral resa till andra dimensioner av verkligheten. Han har också hävdat att varit inblandad i tron helande vid flera tillfällen. När han började att främja sin psykiska möten med mer regelbundenhet, etablerade Spivey en telefonjour, där den som ringer kan få tio minuters psykiska behandlingen, i utbyte mot en avgift.

Mycket av de överenskommelser som Gary Spivey erfarenheter som samlats från hans övernaturliga möten utgjorde grunden för hans bok, Din Keys to Heaven . Tillsammans med publiceringen av arbetet meddelade Spivey också skapandet av en andlig reträtt i Ojai, Kalifornien. Reträtt center kommer att inriktas på teknik och koncept som är förknippade med olika skolor trodde att ta itu med det övernaturliga. Igenom allt, bär Gary Spivey fortfarande sin samling av vita Afro peruker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.