Vad är en blomma flicka?

En blomma flicka är en ung flicka som bär blommor i en procession. De flesta människor associerar blomma flickor specifikt med bröllop, även om de tekniskt sett kan se ut på olika processioner och evenemang, och de är ibland ses vid parader för att hedra regionala skönhet drottningar och andra kändisar gemenskap.

Flower flickor och unga kvinnor har använts i processioner under århundraden som symbol för renhet, oskuld och ungdom. I många kulturer är processioner organiseras av ålder, ära den gamla i den bakre delen av tåget medan fira de unga i början.

Typiskt, en blomma flicka under 10, eftersom hon är tänkt att symbolisera barndom och ungdom, och hon direkt föregår den personen är hedrad av processionen, när det gäller ett bröllop, innebär detta att blomma Flickan går före bruden. Flower flickor normalt slitage enkla vita klänningar att framhäva sin ungdom, även om de kan bära färgat skärp eller andra dekorationer att samordna med resten av processionen.

Några blomma tjejer helt enkelt bära blommor, medan andra distribuera blommor till folkmassan och observatörer. I bröllop är det tradition att blomma flickor att strö blommor och blad ner i gången, så att bruden promenader längs en matta av blommor. Ofta finns blommor med en symbolisk innebörd och en behaglig doft som rosor valts för att blomma flicka. när kvinnor tänka på deras bröllopsfest, plocka de allmänt att blomma flicka bland de unga släktingar, eller barn till vänner. Flera blomma flickor är helt godtagbara, för brudar som vill hedra flera unga vänner, och i mycket formella bröllop, flera blomma flickor är faktiskt ganska vanligt. Som regel plockar bruden ut blomma flicka klänning, och flickans föräldrar förväntas betala för klänningen och alla tillbehör såsom en korg eller påse för att blommorna.

gäster på ett bröllop visa ofta blomma flicka som bara söt, utan föredrar att inte gräva i den äldre symboliska betydelsen av blomma flicka. Flower flickor ofta stora hits på bröllop, och eftersom människor tenderar att vara överseende närheten av små barn, är det svårt för en blomma flicka att göra ett misstag. Dock får brudar vill tänka på att utse en brudtärna vara blomma flickans vän på bröllop, så att blomman flickans klänning och håret är korrekta och att påminna henne om att använda toaletten innan ceremonin börjar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.