Vad är en Junketeer?

Begreppet "junketeer" kan användas i två betydelser. I den första och mest sunt förnuft, en junketeer är någon som tar junkets, men termen också kommer upp i förhållande till människor som organiserar junkets, särskilt personer som organiserar junkets vinst. Junkets är en växande verksamhet i många regioner i världen, med många människor från en mängd olika branscher att ta regelbundna junkets, så det är kanske inte förvånande att tanken på specialiserade junketeers som drar nytta av deras bemödanden har uppstått. En fest är en resa eller resa tas till stor del för nöje på bekostnad av allmänheten. Politikerna har historiskt gått på junkets att besöka olika platser av intresse för egenreklam möjligheter och pressen har vanligtvis blivit inbjuden att gå med på sådana turer. Termen används också för att referera till resor betalas av företag med målet att påverka människor, exempelvis kan ett företag betala för en resa till ett exotiskt lokal för konferens och diskussion om utbud, i hopp om att människorna på KALAS skulle återgälda tjänsten genom att placera en order. i den meningen att den som har en fest, är en junketeer någon som utnyttjar erbjudandet om en gratis resa och tillhörande förmåner. Junkets tar ofta människor till intressanta platser för gratis, och de kan sättas upp på trevliga hotell och erbjöd gourmet måltider för att göra upplevelsen ännu trevligare. Junketeers kan också se fram emot fördelningar av olika party på många junkets, ta emot paket av ta-hem godsaker som ibland är ganska värdefulla.

KALAS arrangörer kan komma från företaget sponsrar ett företags fest, men Termen "junketeer" i betydelsen av en organisatör används ofta just med hänvisning till kasinot och spelindustrin. I denna bransch, är en junketeer någon som arrangerar en gruppresa och sedan förväntar sig att ficka en procentandel av det belopp gruppen känner spelar. Den junketeer måste planera resan noggrant, catering till smak som går längs för resan i hopp om att de kommer att invaggas i en avslappnad attityd, vilket leder dem att spela betydande belopp.

Ordna en fest är ingen dålig bedrift, särskilt när en folkmassa i inblandade. En junketeer måste se till att alla transporter, logi och måltider ordnas, ta hand för att tillgodose behoven hos människor med ovanliga kosten framställningar och andra särskilda behov. Junketeers måste också göra resan roligt samtidigt deltagarna fokuserade på målet för fest, vare sig det är politiskt eller ekonomiskt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.