Vad är en Freemale?

En freemale är en kvinna som valt ett enda liv, värdera vänskap stället för att fortsätta utvidgas romantiska relationer. Vissa freemales väljer också att leva childfree, väljer att inte skaffa barn på grund av olika skäl, medan andra väljer att bli ensamstående mödrar. Antalet freemales runt om i världen verkar vara på uppgång, med flera demografiska undersökningar i början av 21: a århundradet visar att ensamstående kvinnor var fler än gifta kvinnor för första gången sedan första världskriget. Det finns flera skäl att välja att leva som en enda kvinna, och dessa skäl varierar mycket från freemale till freemale. Vissa kvinnor citera en önskan om en oinskränkt livsstil, som ger dem möjlighet att tillbringa mer tid med andra gemensamma vänner, resa och utöva andra aktiviteter utan att tillgodose behoven hos en partner. Andra föredrar helt enkelt ett ensamt liv, även om de kan utveckla rik vänskapsband med ett sortiment av vänner.

Vissa tecken tyder på att det stigande antalet freemales också kan kopplas till skilsmässor. Unga ensamstående kvinnor får besluta att förbli ogift efter att ha sett relationer med vänner misslyckas upprepade gånger, i tron att leva som ett enda kan vara att föredra att ta itu med det kaos av relationer. Medan andra helt enkelt inte har hittat partner som intresserar dem, medan andra har en förkärlek till asexualitet, föredrar vänskap till romantiska förhållanden. Den freemale befolkningsutvecklingen är mycket intressant för forskare som tittar på förändringar i den mänskliga befolkningen. Ensamstående kvinnor är särskilt vanliga i städer, och de tar upp ett stort antal bostäder, på grund av att de lever ensamma, sätter press på bostadsmarknaden för att ge hushåll som är bekväma för ensamstående kvinnor som lever ensamma. Freemales har också en hel del av disponibel inkomst i många fall, vilket kan leda till tillväxt för företag smarta nog att tillgodose freemale demografiska.

Även människor kan ta över att kvinnor som lever ensamma är naturligt barnlös, är detta inte fallet. Det är förvisso sant att i vissa fall, freemales är inte alls benägen att ha barn, andra är intresserade av barn och siktar mot uppfostran, ibland med stöd av en annan kvinnlig vän som har också valt att bli ensamstående mor. Freemales kan välja att anta, följa spermadonation, eller ordna med manliga vänner för att få ett barn tillsammans, men inte att skapa en romantisk relation med varandra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.