Vad är en Barsexual?

En barsexual är en kvinna som kysser eller flirtar med andra kvinnor bara i barer och andra offentliga inställningar. Som sådana är barsexuals anses ha en heterosexuell läggning, eftersom de bara flirta med kvinnor på en offentlig plats för chock värde, inte i avsikt att skapa kontakt med dem. Som en tillfällig undersökning av webbplatser som publicerar bilder från Spring Break resor antyder, många barsexuals är unga studenter, som får bedriva barsexual beteende för uppmärksamhet, mer än något annat.

Även barsexuals kan agera som bisexuella eller lesbiska kvinnor på barer och fester, de föredrar sällskap av män. Många flirta med andra kvinnor eftersom de är medvetna om att det väcker uppmärksamhet, eller för att de är berusade och känsla ofog. Några raka män är intresserade av kvinnor som flirta med andra kvinnor, så en barsexual ofta ägnar sig åt sådant beteende med det uttryckliga plan snagging ögat på en man med intresse eller hetsas eller intresse pojkvännen.

En barsexual kan vända sig till en komplett främling som tycks bli föremål eller hon kan flirta uteslutande bland sina vänner. Kvinnor som har nära och fysiskt intima relationer med sina vänner kan känna sig mer bekväma flirta med sina vänner, där en redan etablerad gränsen avgör exakt hur långt beteende går. Andra känner sig tryggare flirta med främlingar, och i en bar med en hög koncentration av college-kvinnornas ålder med liknande intressen, kan de känna sig ganska isolerad från avvisande. Som en allmän regel, ett barsexual display sällan vinning mycket längre än kyssar, och det är oftast mycket en bildskärm, eftersom målet är att bevaka. I vissa lokaler är ett sådant beteende aktivt uppmuntras och främjas, och åsynen av två kvinnor flirta kan hälsas med hurrarop från omgivande publiken.

En del människor view barsexuals med förakt, likt raka män som "Gay For Pay" i den vuxna filmindustrin. Gång skulle kunna hävda att en barsexual är i huvudsak en retas, skjuter en sexuell läggning som hon inte har. Spridning av filmer featuring kvinnor college ålder på Spring Break verkar ha lett till en motsvarande explosion av barsexuality, eftersom vissa kvinnor är måna om att vara med på sådana filmer, och de kan vara villiga att doppa en tå i barsexual poolen för att vara filmade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.