Vilka är Bränsle Poor?

bränsle fattiga är människor som spenderar mer än 10% av sin månadsinkomst på bränsle, särskilt det bränsle som behövs för att hålla ett hem varm. Bränslebrist är ett allvarligt problem i norra Europa, delar av Asien och Nordamerika, där kalla vintrar kan bli mycket svåra, vilket utgör en potentiell fara för människor som inte har råd att värma sina bostäder. Som ett erkännande av detta har många regeringar ge ekonomiskt bistånd till människor som inte kan betala sina uppvärmningskostnader, för att säkerställa att deras hem hålls uppvärmd, åtminstone till den minimistandard som krävs för överlevnad.

Flera faktorer brukar komma tillsammans för att göra någon bränsle dålig. Den första faktorn, naturligtvis, är fattigdom, mindre pengar du har, desto mindre pengar du har att spendera på värme. Höga bränslekostnader är också en faktor, särskilt när de stiger plötsligt, innan lönerna har en chans att komma upp. Energieffektiviteten är också en fråga, eftersom det kostar mer att värma upp ett ineffektivt hemma.

låginkomstfamiljer, funktionshindrade och äldre löper störst risk att bli bränsle fattig, liksom människor som arbetslösa. Bränslebrist börjar ofta med en oförmåga att hantera andra räkningar, vilket tvingar hushållen att dra ner värmen i ett försök att spara pengar. Om räkningar lämnas obetalda alltför länge, kan allmännyttiga vara avstängd, vilket gör det omöjligt att värma ett hem, och i en svår vinter, kan det vara dödligt. Det finns flera sätt att hjälpa de fattiga bränsle, Förutom att ge regeringen stöd i form av bidrag eller subventioner. Att göra bostäder mer energieffektiva kan vara en stor förbättring, och många allmännyttiga företag som faktiskt erbjuder gratis hem inspektioner och rekommendationer effektiviteten av just denna anledning. Familjer med låga inkomster kan också ha rätt att byggsatser som innehåller saker som weatherstripping för att göra ett hus mer ombonad på vintern. Regeringen kontrollerar på bränslepriserna kan också bidra till bränsle fattiga, även om detta kan slå tillbaka om priserna är avreglerad, eftersom de kan snabbt stiga.

Medlemmar i det omgivande samhället kan också hjälpa bränsle fattiga. Vissa välgörenhetsorganisationer behålla värmde strukturer på vintern för människor som inte har råd att värma sina hem, om minst en plats för människor att ha under dagen, och sovsäckar, tröjor och andra kalla väder redskap kan lämnas ut. Vissa organ ger också värme kuponger som bränsle fattiga kan använda för att betala för bränsle i de hårda vintermånaderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.