Vilka Teamsters?

Teamsters är medlemmar i International Brotherhood of Teamsters, en av de största arbete organisationerna i världen. I USA ensam, skryter Teamsters 1,4 miljoner medlemmar i ett brett spektrum av yrken som omfattar biltransporter, publicering och teatrala handel. Förbundet har skaffat sig betydande inflytande i USA, där man förhandlar för sina medlemmar med en rad olika enheter. Fackförbundet Teamsters bidrar också till politiska kampanjer, och det är en av de största politiska bidragsgivarna i USA, ett godkännande från Teamsters är en eftertraktad politisk prestation. bildades Unionen 1903 som International Brotherhood of Teamsters, chaufförer, Warehousemen, och hjälpare of America. "Teamster," övrigt var en vanlig term för någon som körde en vagn dragen av en grupp djur som hästar, åsnor eller oxar, två arbetsdagar djur visas på logotypen för unionen i dag. Förbundet etablerat sig som ett hantverk union, vilket innebär att medlemmarna delas upp i avdelningar som är inriktade på särskilda branscher. Denna uppdelning fortsätter än i dag, en Teamster måste vara medlem i en viss division, såsom paket och små paket Enheten för Teamsters som arbetar för United Parcel Service.

Teamsters har ett centralt kontor i Washington, DC som hjälper ett stort antal lokala kontor över hela Nordamerika. När någon går med i Teamsters, han eller hon interagerar med det lokala facket kontor. Lokalbefolkningen har befogenhet att fastställa sin egen politik och de kan behålla kompetent personal för sin egen. När lokalbefolkningen behöver hjälp kan de vända sig till det centrala kontor för hjälp. En del människor tror på Teamsters som Trucker's Union, är Teamsters finns i ett antal avslut. Airline personal, anställda mejeri, kan människor som arbetar i offentlig tjänst, matberedare, hamnarbetare, arbetare järnväg, zookeepers och lagerpersonalen att alla Teamsters. Teamsters arbetar också flitigt i film och teater industrin. Enskilda avdelningar av Teamsters stöd ofta varandra under förlossningen förhandlingar och strejker. De möts också vid årliga konferenser och andra evenemang som främjar samarbete mellan alla medlemmar i Teamsters.

ledamöter Teamsters väl känd för att stödja strejken åtgärder från andra förbund . Många Teamsters nedgång passera strejkvakt linjer och de kommer piket med medlemmar i andra fackföreningar medan de håller strejker. Med tanke på storlek och slagkraft Teamsters, kan deras stöd vara mycket värdefull för mindre fackföreningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.