Vem är Orlando Bloom?

Orlando Bloom är en engelsk skådespelare, född 1977, som är mest känd för sina stora roller i två av detta århundrades största inkomstbringande film trilogier. Dessa är Peter Jacksons Sagan om ringen , där han hade en central roll som skogen Elf, Legolas, och de tre Pirates of the Caribbean filmer spelar Will Turner och samarbete -starring med Johnny Depp och Keira Knightly. Sin skådespelarkarriär dock kort, stoltserar också en ledande roll i Ridley Scott-film Kingdom of Heaven . När den första Lord of the Rings film hit teatrar, Bloom blev ett känt namn, och beundrades särskilt för sin attraktionskraft. Han är sedan förtjänat titeln Hollywoods hetaste ungkarl från Människor magazine. Hans arbete i Ringar noterades också för sin adept kroppslighet. I de två tornen en ofta haft scen featuring Orlando Bloom har han skateboard på en sköld ner för en trappa, medan skjuta pilar.

Jackson noterade åtagande att agera med Orlando Bloom i flera av kommentarerna Ring DVD-skivor. Bloom bröt revben bara en vecka efter inspelningen av den första filmen började, vilket inte hindrar honom från att utföra stunts och fullt ut delta i filmen.

Även Bloom har deltagit i några av de mest populära filmerna i detta århundrade, många film kritiker anser att han har inte visat sin egenskap förmåga. Speciellt i Pirates filmer fann kritiker att hans prestationer bleknar i jämförelse med Johnny Depp's. Andra filmen roller featuring Orlando Bloom, som i Kingdom of Heaven och Elizabethtown har misslyckats med att väcka intresse kritiker eller låda publik kontor.

Några små roller har visat att Bloom inte tar sig själv på för stort allvar. I den engelska komediserien Extras , spelar han en caricaturized version av sig själv med ett allvarligt otrevlig attityd mot Johnny Depp. I verkligheten är Bloom relation till Depp mycket trevligare. Bloom poäng Depp med att hjälpa honom vara jordad och upprätthålla en viss grad av privatliv under nära "instant" fame, har något Depp själv kämpat med.

Bloom har varit mycket offentligt om sin kamp med läsning som barn. Han var milt dyslektiker och gjorde dåligt i skolan. När han kom in på Guildhall School of Music and Drama, läsning var naturligtvis den största utmaningen att lära sig läsa spelar och övar. Bloom om hans mor var en stor hjälp att lära sig att övervinna funktionshindret och att han nu förfogar över behandlingen.

popularitet Pirates franchise har väckt spekulationer om en eventuell fjärde film. Rykten på Internet nyligen sprang vilt som blommar inte kommer att delta i filmen, och fans fruktade död Turner i slutet av den tredje Pirates avbetalning. Sådana rykten har kvävdes av studion, så fans kan vara lugn för att framtida Pirates filmer, det skulle ha funktionen Bloom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.