Vem är Lemony Snicket?

Lemony Snicket är pseudonym för författaren Daniel Handler för barnböcker Baudelaires olycksaliga liv . Som Serie takt med 13 böcker, Lemony Snicket också framstår som en karaktär i varje bok, som berättaren av prövningar och vedermödor i tre Baudelaire barn. Den Lemony Snicket penna namn föregår faktiskt Handler författarskap av böcker. Handler använt namnet för att prenumerera på publikationer och höger organisationer flygel som en del av forskningen för en bok han skrev. Handler vänner njöt av namnet så mycket som de brukade använda det sig att beställa pizza. Eftersom Handler ville experimentera med barnlitteratur och "författare som tecken" genre, bestämde han sig för att använda Lemony Snicket namn för Serie . Tillsammans med de faktiska berättelser finns det gott om Lemony Snicket skämt längs vägen, vilket konkretisera sin karaktär. Den Lemony Snicket officiella hemsida har många "fakta" om Snicket. Dessa faktorer omfattar inslag av hans närmare förbindelser med Baudelaire barn. Han hävdar att han var föräldralös, ett av tre syskon, och växte upp med en fruktansvärd skurk. Vi vet också som böcker framsteg som Lemony Snicket en gång var kär i moder Baudelaire barn före äktenskapet. Han var med Beatrice, barnens mor, innan hon dog och hjälpte henne att starta en brand, så Snicket också är efterlyst för mordbrand. Varje bok i serien börjar med en dedikation till Beatrice, både humoristiska och butter. I den sista boken i The End Vi ser också att Lemony Snicket är farbror till de barn som antagits av Baudelaire barn, som också heter Beatrice Baudelaire. En följeslagare bok Beatrice Letters visar information om den unge Beatrice Baudelaire i en rad brev skriver hon till sin farbror.

Även om serien romaner är verkligen grymma, de har vunnit Lemony Snicket och därmed hans skapare Daniel Handler mycket populär. Handler böcker har endast överträffas av Harry Potter -serien i försäljningen av barnböcker. Liksom, mer än någon annan författare med en skapad karaktär /pseudonym, har Handler spelat med detta koncept. Genom att skriva tips och ge falska intervjuer längs vägen, har Handler gjort Lemony Snicket trevliga och minnesvärd rollfigur. Eftersom mysterier fortfarande finns spekulationer om Lemony Snicket kan visas igen vid en senare tidpunkt. Beatrice Letters lämnar många obesvarade frågor, och kanske Beatrice Baudelaire kan bli en figur i sin egen rätt.

De flesta misstänker att Handler kan återgå till Lemony Snicket verk någon gång i framtiden. Men har Handler också publicerat flera vuxna romaner, och hans uppmärksamhet just nu verkar fasta på att skriva för en mer vuxen publik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.