Vem är Hugo Weaving?

Hugo Weaving är en nigeriansk-brittisk skådespelare som inte var exceptionellt väl känt förrän hans roll i The Matrix som Agent Smith. Filmens popularitet fram ett intresse för vävning att han tidigare inte hade haft. Han följde The Matrix med sin prestation av Elrond i Peter Jacksons trilogi anpassning av Sagan om Ringen .

Även Vävning är nu mycket mer igen, hans egenskap förmågor innan dessa fyra filmer respekterades väl i egenskap av samhället. I början av 1980-talet, vävning deltog och tog examen från prestigefyllda National Institute of Dramatic Art (NIDA) i Australien. Andra välkända akademiker från NIDA omfatta Cate Blanchett och Judy Davis.

Efter examen, vävning arbetade i australiska tv, och i flera australiska filmer. Bland dem var han med spelade mot Nicole Kidman i Bangkok Hilton i slutet av 1980. Han fick kritisk uppmärksamhet och bästa manliga huvudroll Award från Montreal Film Festival för sitt arbete i Priscilla, Queen of the Desert . Hans vilja att anamma rollen som en transvestit och investera det med både passion och humor noterades också.

1999 skulle medföra Weaving mer hyllningar för sin skiktade resultat av datorprogrammet Agent Smith i The Matrix . Roll anses av många vara oerhört komiska, i synnerhet i den första filmen, eftersom Vävning s UTTRYCKSLÖS leverans av förbindelser.

Jackson skulle stjärna i två Matrix filmer, som inte återta en härlighet som den första filmen. Han var märkas omedelbart av Peter Jackson som rätt man att fånga den eteriska kvaliteter Elrond i Ringar . Inte alla tyckte att Weaving tolkas Elrond korrekt. Han har uppenbarligen en stark närvaro, som dominerar hans scener i filmen. Tolkien purister hävdar emellertid att Elrond är alltför grymma som porträtteras genom vävning.

Vävning följt Ringar med 2004 års film Everything Goes . Det är hans 2006 prestanda i futuristiska film V för Vendetta som verkligen har fångat intresse av kritikerna, eftersom han spelar hela roll i Guy Fawkes mask. Han hyrdes in för att ersätta den ursprungliga skådespelaren att spela rollen, och de flesta kan inte tänka mig filmen utan resultat Weaving.

Vävning adeptly levererar de svåra och tunga snubbla dialog med V, och har möjlighet att få sympati vad många skulle finna en oförstående karaktär. Han visar också extraordinär skicklighet på att skapa känslor bakom leende mask för en Guy Fawkes, gör detta en egenskap tour de force .

Vävning effektivitet har säkert genererat skvaller om huruvida han kommer att bli nominerad till en Oscar i år. Tiden hans fans väntar ivrigt på sin nästa prestanda. Han kommer att låna sin röst till en av de animerade karaktärerna i Happy Feet , som planeras att släppas under 2006. Han överväger också att återuppta den del av Elrond i den förväntade anpassningen av The Hobbit .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.