Vem är Chester Arthur?

Chester Arthur var advokat och lärare, en förkämpe, en PARTIPAMP känd för att ta mutor, Vice President under president James Garfield, och blev den 21 amerikanske presidenten på Garfields mordet. 1884 besegrades Arthur för den republikanska nomineringen av James Blaine, som varit utrikesminister under Garfield, och igen under Benjamin Harrison.

Chester Arthur föddes i Fairfield, Vermont 1829, son till en baptistpastor. Han gick Union College i New York och blev en advokat, som arbetar för en framstående New York fast. Han gick med i det republikanska partiet 1850 och 1855 vann han en kostym landmärke diskriminering på uppdrag av en African American kvinna som tvingades bort en spårvagn. Efter att ha tjänstgjort som styrman generalkonsulatet i New York under inbördeskriget, blev Chester Arthur del av det republikanska politiska maskin av tiden. I sin roll som tullen insamlare för hamnen i New York City, ett möte han fick 1871, blev involverad Arthur stödja patronatsystemet, och till slut blev tillfälligt president Rutherford B. Hayes 1878.

Det var beskydd som ledde till hans utnämning till vice ordförandeskapet på valsedeln 1880 med James A. Garfield som presidentens kandidat, men många anser Chester Arthur kvalificerade för tjänsten. När Garfield mördades och Arthur blev efterträdde honom i september 1881, handlade mycket om hans förmåga att utföra uppdraget som ordförandeskapet. Så för många, var hans prestationer en trevlig överraskning. Anmärkningsvärda resultaten av hans administration ingår: ? Stödja Pendleton Civil Service Act, som reformerade den offentliga förvaltningen (1883)
? Rekommendera anslag för att bygga upp den amerikanska flottan? Veto i floder och hamnar Act of 1882? Stödjande tullnedsättning? Att fullfölja åtal i Star Route försök

Efter veto ett lag att förbjudna kinesiska invandringen på 20 år och kränks ett fördrag med Kina, gick Chester Arthur på att stödja de kinesiska Exclusion Act från 1882, som införde en 10 -- åriga förbud mot kinesisk invandring och medborgarskap är förbjudet för kinesiska invandrare. Han också noteras förbättringar av inredningen i Vita huset, där hans syster varit hans värdinna, eftersom hans fru hade dött strax efter valet.

är medvetna om att han var drabbad av en njursjukdom som, i dag och ålder, var dödlig, gjorde Chester Arthur arbetar inte för nominering. Han dog av Bright's sjukdom år 1885.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.