Vad är en vinter Texas?

Winter Texans finns individer som väljer att flytta till staten Texas för vintermånaderna. Tidigare, att dessa vintertid invånarna var oftast äldre personer med de resurser som äger två bostäder i olika delar av USA. När vintern blir vår, förbereder den genomsnittliga Winter Texas lämna Texas och återvända till sitt stadigvarande bosatt i en annan stat.

A Winter Texan kan tillbringa varje säsong än vinter i ett tillstånd där somrarna är mer tempererade och flyttar till Texas för att undvika vintrar som ibland är svåra och obehagliga. För många pensionärer som nu har tid och finansiell stabilitet att göra det, flyttar till Texas under kallare väder helt enkelt vettigt. Detta gör det möjligt för pensionärer att fortsätta att njuta av norra hem de har ägts år, utan också ha möjlighet att njuta av en vinter fri från skotta snö eller hantering av extremt höga uppvärmningskostnader. Eftersom det huvudsakliga syftet är att skapa en vinter bostad där snö och is är mindre vanliga, kommer Winter Texas Ofta väljer att bosätta sig i södra delen av staten. Områden såsom Rio Grande Valley och städer som San Antonio är ofta idealiska platser. Under senare år har städer nära kusten, såsom Port Arthur, framkom också som möjliga platser för att etablera en vinter hem. Förutom möjlighet att njuta av ett mildare klimat under vinterhalvåret, finner den genomsnittliga Winter Texas ofta förändringen i kultur, landskap, och eklektisk sociala möjligheter som kommer med de som bor i ett område med en stor och varierade Winter Texan befolkningen. Kombinationen av nya synintryck, ljud och människor är ofta lika viktigt som att komma bort från isen och snön. Det är inte ovanligt att en Winter Texan att på sikt bli så bekväm med vintern hem för en permanent övergång till staten. Tidvis har flyttningen en ekonomisk faktor och känsla hemma i Texas. Många delar av Texas åtnjuta en lägre levnadskostnader än andra områden i USA, vilket gör det möjligt att få mer nytta av pensioner och sparande.

Vad är sant i flera andra stater att se en tillströmning av vinter bosatta månaderna oktober till mars, det är permanent bosatta som välkomnar Winter Texans till staten . Ofta en vinter Texan innebär inte bara ett nytt ansikte i samhället, men också ett uppsving för den lokala ekonomin. Dock andra mindre välkomnande och ofta citera olägenheterna med ökad trafik och la konkurrensen om arbetstillfällen på deltid. Ändå har många kommuner inte bara välkomna Winter Texans, de aktivt försöker främja sina städer och byar för att locka dessa invånare vintertid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.