Vad är en tom kostym?

Ordet färg har flera betydelser. Man kan hänvisa till en kostym av kläder, en av de fyra färgerna i den spelkort, en ansökan eller överklagande, eller utövande av något. Ibland kan en person beskrivs som "en kostym", eller mer korrekt en tom kostym. Det gäller en helt annan betydelse än de flesta andra definitioner av färg, och har bara en liten bekantskap med "passa på kläder. " En tom kostym tenderar att hänvisa till en icke-viktig person-kanske någon pustade upp med sin egen vikt utan att egentligen ha liten effekt på andras liv. Det används ofta som en förolämpning att nedvärdera andra som egentligen inte förtjänar titeln. Den sanna tom kostym, som frammanar bilden av en kostym kläder utan en person, egentligen inte vet vad han eller hon gör. Han eller hon är någonting dåligt, kanske en bluff, och är ungefär lika relevant eller användbar som en kostym hänger på en ställning. Om du vill ringa upp någon en tom kostym innebär att man tror att de är ett fullständigt slöseri med tid. Fackbidrag politiker älskar att använda termen tomma passar för att beskriva människor som söker presidentposten. Detta eller att politiker är bara "en tom kostym," för att citera från många politiska kritiker, och därmed inte förtjänar vår uppmärksamhet.

Vissa politiker förtjänar titeln. En senator med en mycket dålig Omröstningsresultat eller underlåtenhet att delta i senaten sessioner klart kunde kallas en tom kostym eftersom han inte verkligen ger det jobb som han valdes. Å andra sidan kan vissa politiker annonsera sig själva som "inte bara en tom kostym" för att särskilja sig från sina tysta tomma kostym kamrater. Tracing ord ursprung tomma färg är svår. Det finns vissa antydningar i den grekiska mytologin, krediteras den klassiska grekiska dramatikern Euripides, att Helen, gift med Menelaos och stulna i Paris, var binds faktiskt på en ö med Apollo. Paris stal faktiskt en tom bild eller tom tunika av Helen, snarare än riktig kvinna. Alltså tanken på att någon som falska, falska eller egentligen inte finns, och bara en tom kostym eller tunika kan vara ett koncept som används i över 2000 år.

Från slutet av 1960-talet och framåt "passar" även avses människor som lever ett konformistiskt livsstil, i motsats till hippie livsstil. Suits var personer som bor i mainstream som levde och dog av principerna om kapitalismen snarare än den semi-marxistiska attityder som hippies. I denna användning, ansågs en "kostym" en nedsättande term som en hippie och förknippas med "verksamheten. "

I film, en också ser medlemmar FBI kallad "färgerna" av medlemmar i lokala polismyndigheter. Ankomsten av färgerna beskrivs ofta som tyckt illa eftersom det vanligtvis innebär att den lokala polisen engagemang är antingen avslutas eller regisserad av FBI. Det finns många exempel film av ordet passar förstås FBI, men gemensamma ansträngningar för att lösa riktiga brott med lokala polisen och FBI medlemmar föreslå lokala polisen ofta välkomna FBI: s närvaro i undersökningen och inte visa anpassade medlemmar av FBI som tom passar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.