Vem är Milton Trager, MD?

Milton Trager, MD, född 1908, är mannen krediteras med att upptäcka och utveckla Trager metoden ett naturligt helande metod. Föddes med en medfödd spinal deformitet, är det sagt att han besegrade en barndom märkt med sjukdom att bli sportig och frisk igen. Han löste så hans sjukdom att han blev en gymnast och dansare, även utbildning som en boxare i de sena tonåren.

Milton Trager kan ha blivit medvetna om potentialen för en riktig och användbar teknik som sen tonåring, då han flyttade till Miami Beach med sin familj och började träna som en boxare under Mickey Martin. Efter varje träningspass, vill Martin ge Trager en Rubdown. En dag erbjöd Trager att ge Martin med en Rubdown av sin egen, som tränare såg särskilt trött och sliten. Det sägs att det Rubdown han levererade var mer än bara en vanlig massage, vilket ger både lindring och förnyelse.

nöjd med resultatet händerna hade levererat till sin tränare, gick Milton Trager hem och utförde sina Rubdown på fadern. Även hans far hade varit lider av kronisk och smärtsam ischias som var lättad inte genom vanliga åtgärder, sade Trager kunde han fri sin far från ischias på bara två sessioner.

Framgång med att behandla hans far inte var slutet av denna strategi för Milton Trager. Han fortsatte med att utforska sin metod, att försöka lura på människor med ett komplett utbud av sjukdomar och tillstånd. Till exempel använde han sin strategi för att hjälpa människor med astma, polio, multipel skleros, och mer. Han lånade även sina händer för att hjälpa individer som kämpar med ryggsmärtor. Det sägs att några av de människor han hjälpt upplevt ett visst mått av lättnad, men andra hade fullständig frihet från allt som hade varit sjuklig dem.

Milton Trager haft sådan framgång med sin strategi att han kan ha hjälpt en man överge sin rullstol. Hans vän hade tillbringat fyra år förlamad och inte kunde gå. Enligt Trager, han närmade sig hjälpte sin vän att skjuta rullstolen åt sidan och gå en gång. Trots sin framgång, var Trager inte emot traditionell medicin, och 1955, han tog sin medicine doktor (MD) från Universidad Autonoma de Guadalajara i Mexiko.

Milton Trager fortsatt att arbeta med kunder efter att ha fått sin medicinska grad, men han ville lära andra att utföra sin strategi. Så småningom hjälpte han en kvinna som hette Betty Fuller att få befrielse från hennes hals smärta, och hon fortsatte med att lära sig metoden, att grunda The Trager Institute med Dr Trager 1980. Idag, holistisk sinnade personer och vårdpersonal ofta i sina behandlingsprogram infoga Trager metoden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.