Vad är en Recessionista?

En recessionista är någon som söker sig fashionabla poster som också låg kostnad. Detta begrepp är en kappsäck av "recession" och "fashionista". Recessionistas kommer inte att låta en sak som en dålig ekonomi står i vägen för fashionabla dressing, och de kan utveckla ett särskiljande och unik stil med billiga men ändå fashionabla ex.

Många människor vänder sig till recessionistas av nödvändigheten. När ekonomi upplever problem, lönecheckar tenderar att respons och folk måste tänka på nya sätt att använda sina pengar och se till att deras pengar går längre, eftersom de har mindre av den varan. För människor som sätter mode till överkurs, klara av en nedgång i ekonomin vanligtvis innebär nytänkande sätt, och komma på nya sätt att klä sig stilfullt. En recessionista kan gå lågprisvaruhus som erbjuder märkesvaror till låga priser eller butiker som är inriktade på att erbjuda billiga och snygga kläder. Många företag har insett att recessionista marknaden är en väl stor outnyttjad potential, och de har reagerat genom att göra avtal med kända designers för flashiga rader av kläder som inte kommer att bryta banken. Andra har sedan länge etablerade positioner på den nischmarknad av diskonterade eller billiga kläder, och de drar nytta av recessioner att främja deras affärsmodell.

Nya kläder är inte det enda alternativet för en recessionista. Många drabbade sändning butiker, där används högkvalitativa kläder säljs till låga priser, eller de genomströfva rack sparsamhet butiker för snygga fynd. Sparsamhet lagra shopping kan ibland ge mycket intressanta plagg som också är en av ett slag som ger en recessionista att sticka ut från mängden. Andra kan sy sina egna kläder eller ändra kläder att göra det mer eleganta.

Mode på en budget behöver inte vara trist, och många recessionista kan ses elegant blev i städer över hela världen. När ekonomin tar fart igen, får en recessionista fortsätta sin låga vanor kostar att köpa, vilket sparar pengar för en regnig dag eller en särskilt fantastisk köp.

bli en recessionista kan ta del arbete, särskilt för personer som är vana vid stora mode budgetar. Många människor vill börja med basplagg som kan klädd med snygga tillbehör som skor, sjalar och smycken. Ibland några dyrare objekt kan användas strategiskt för att konkretisera en mer billig garderob, till exempel, kan en riktigt bra par skor kan användas i en mängd olika sätt, motiverar en jämförelsevis högre kostnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.