Vad är en Mommy’s Boy?

A Mommy's Boy är en pojke eller en man som har en mycket nära relation med sin mor. Som vuxen kan en mamma pojke prata med sin mor på en daglig basis och spendera mer tid med henne än vissa anser normalt. Ofta kommer han att vända sig till sin mamma när han behöver råd och respekterar hennes åsikt över att andra familjemedlemmar och vänner. I vissa fall kan en mamma pojke fortsätta att bo hemma med sin mamma längre än de flesta vuxna. A Mommy's boy gör gärna saker för sin mamma när hon behöver hjälp och vice versa.

Vanligtvis bär sikt Mommy's boy negativa konnotationer. Dessa män betraktas som Overprotected, kvävd, och oförmögen att göra saker för sig själva. Intressant är dock pappas flickor inte ses som negativt. Som sådan kan man dra slutsatsen att många anser en nära och skyddande förhållandet mellan en far och dotter som frisk, men anser att en människas nära relation till sin mor fel och onaturligt.

Ofta är den person som har den starkaste känslan av missnöje om en mamma pojke relation till är mor är hans fru eller flickvän. Ofta känner en kvinna i denna position osäker om den uppmärksamhet som Mommy's boy ger sin mor. Hon kanske tror att hans uppmärksamhet bör centreras på henne. Hustru eller flickvän av Mommy's boy kan vara förargad när han söker sin mors råd eller aktier intima detaljer om deras förhållande med henne. Kvinnor i denna situation ofta bli extremt bitter av mor /son relationer.

I rättvisans namn får mor till en mamma pojke känner avundsjuka och bittra också. Hon kanske tror att hennes sons andra större är inte bra nog för honom. I själva verket kan hon känna att ingen kvinna är riktigt bra nog för hennes son. I vissa fall kan en mor till en mamma pojke stör faktiskt med sonens romantiskt förhållande, försök att orsaka problem och förblir centrum för hans uppmärksamhet. Den mamma pojke kan vara omedvetna eller ovillig att möta de negativa känslor eller beteende antingen kvinnan i hans liv.

Även att vara en mamma pojke är ofta ganska negativt. Det är intressant att notera att många människor tror att en människas behandling av hans mor är vägledande för hur han behandlar sin fru eller flickvän. Om det är sant och mannen kan älska både kvinnor, en mamma pojke kan faktiskt vara en bra partner i en nära, romantisk relation. Det är, naturligtvis, om den nya kvinnan kan hitta ett sätt att omfamna sin relation med mamma och få henne acceptans från samhället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.