Vad är en Hummus Queen?

En hummus drottning är en homosexuell man som attraheras av Mellanöstern eller arabiska män. Denna slang term refererar till en populär Mellanöstern mat som en förkortning för "arabiska män. " Hummus Queens aktivt söka arabiska eller Mellanöstern partner eftersom de fascineras av uppkomsten av män från Mellanöstern, eller för att de vill ta kontakt med Mellanöstern kultur och traditioner. Tanke på den stora fysiska och kulturella mångfalden i det arabiska samhället, hummus drottningar är ingalunda begränsade när de söka partners.

För arabiska män, kan homosexualitet vara extremt farligt. Trots att homosocial relationer finns i överflöd och allmänt accepterat i Mellanöstern, är faktiskt homosexualitet ogillat, och homosexuella araber ansikte att straffas av regeringen eller utfrysta av sina familjer. Som ett resultat, vissa väljer att fly till mer tillåtande regioner i världen där de kan leva mera fritt, och längs vägen, många hummus möter drottningar.

Även om hummus drottningen är en relativt liten demografisk i rika och mycket olika homosexuella gemenskapen har några dejtingsajter erkänt hummus drottningen, inrätta avdelningar för arabiska homofile att möta upp med hummus drottningar. Dansklubbar har ibland natt tillägnad arabiska och Mellanöstern uppkopplingar, och hummus drottningar också bilda egna sociala grupper för att träffa likasinnade och många av dem kontakt med gay arabiska föreningar också. Som en regel är denna term används särskilt för att hänvisa till människor som inte är från Mellanöstern eller arabisk härkomst, klassiskt, hänvisat till europeiska och amerikanska homosexuella män. En hummus drottning får möta en varierande grad av framgång i sitt dating liv. Några arabiska och Mellanöstern homofile kanske föredrar hittills inom sin egen kulturella grupp, medan andra är mer öppna för interkulturell dating. Dock är vissa ogillar tanken på fetishized, och de kan särskilt undvika hummus drottningar på dating scen i en preferens för mindre ytligt sinnad partner.

Någon kan väljer att själv identifiera som en hummus drottning, eller hans vänner kan beskriva honom som en hummus drottning med hänvisning till hans relation preferenser. Vissa homosexuella män ogillar också användningen av ordet "Queen", eftersom de ser det som nedsättande, medan andra aktivt väljer att använda den i ett försök att återerövra ordet för sig själva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.