Vad är en Deadbeat pappa?

"Deadbeat pappa" är den könsspecifika slang term som används för att beskriva en far som uppsåtligt ignorerar och undviker en domstol för att ge ekonomiskt stöd till sina barn. Till skillnad från typiska slang terminologi, är deadbeat pappa en term som används fritt i och utanför domstol. Termen är huvudsakligen används av de anställda i verkställighet barn stödbyråer hela USA. Tänka på att även deadbeat dads, lika avskyvärda som de är, förstår termens konnotationer och fäster ingen stolthet för sitt stigma. Att mödrar till barn vars fäder "gått ut" för sina skyldigheter som föräldrar, en mer korrekt beskrivande term någonsin myntades. I rättvisans namn är det viktigt att notera att ordet " uppsåtligt "eller något ord som betyder samma sak, eftersom det kan verka i deadbeat pappa definitioner. Deadbeat pappa det finns undantag och kan omfatta till exempel en far som vill betala underhåll till barn, men av någon konstigt legitimt skäl, inte kan hålla nere ett jobb, eller ömma pappa som ödmjukt gör svag men lägligt $ 100. 00 amerikanska dollar (USD) utbetalningar månadsvis $ 400,00 USD domstolsbeslut, eller helgen pappa som, trots att han inte kan skrapa ihop dessa betalningar, alltid dyker upp på fredag för barnen. Visst är detta beteende oförlåtlig och luktar med deadbeat förtrolighet, men det är i rättvisans namn inte värdig av titeln. True deadbeat dads är kända för mer än deras enorma stöd arrearages. Stereotypiska, de saknar någon form av emotionell ånger eller lösa, och de tenderar att hålla ganska sociopatisk ursäkter för den finansiella avsteg. Deadbeat dads helt enkelt inte gillar regler och många kommer att flytta, gifta om sig, byta namn, och arbeta för kontanter för att undvika alla eventuella föräldraansvar.

Kaliforniens 1992 prejudikat krävs företag med fem eller fler anställda att rapportera namn och personnummer på alla nya anställningar var det första stora steget mot verklig barn underlag för tvångsåtgärder som någonsin gjorts på statlig nivå i USA. År 1996 följde den amerikanska kongressen passa, vilket gör Kalifornien nationella program och att alla stater att skapa samma standard system. Internet tillhandahåller listor, state-by-stat, av de mest eftertraktade deadbeat dads, och de flesta stater kommer att avbryta kör privilegier och hålla återbetalningar statlig skatt för att kompensera obetalda domstol beordrade stöd.

>

Lyckligtvis har barn stöd indrivningsorgan hela landet förbjudna tillsammans i no-tolerans, ingen immunitet harmoni för att fånga brottslingar barn stöd för varje kaliber. Deadbeat pappas inte längre korsa statsgränser i hopp om att gömma sig från order barn stödja och federala deadbeat databaser pappa sakta röka ut de värsta syndarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.