Vad är en Arbetande förälder?

En arbetsgrupp förälder är en förälder som arbetar på ett jobb för lön, ofta utanför hemmet. Även om det är förvisso sant att det finns mycket arbete att utföra i hemmet ta hand om huset och framförallt uppfostra sina barn, begreppet "arbetsdagar förälder" normalt gäller för extra, avlönat arbete. En arbetsgrupp förälder är motsatsen till en stay-at-home förälder, men det är fortfarande möjligt att vara båda samtidigt om en förälder inte betalt arbete hemifrån samtidigt ta hand om sina barn.

Vissa föräldrar arbetar deltid och stanna hemma med sina barn resten av tiden. En kombination av förvärvsarbete och barnomsorg är oftast möjligt om arbetstiden förälder kan hitta kvalitet dagis som passar med hans eller hennes arbetssituation. Vissa förvärvsarbetande föräldrar har en live-in nanny i hemmet.

Under en vistelse hemma föräldern inte engagera sig vanligen i betalt arbete utanför hemmet, en arbetande förälder kan arbeta utanför hemmet på deltid och vara vistelse hemma förälder resten av tiden. Denna typ av arrangemang är mycket anpassningsbara, men kanske behöver vård i sin organisation. Finding deltid dagvård och deltidsarbete som passar ihop tidsmässigt kan vara svårt.

Ökat distansarbete alternativ idag att en del föräldrar att arbeta hemifrån eftersom fler och fler företag upptäcker att faktiskt produktiviteten kan öka om de vill arbeta hemifrån får göra det. Fördelarna för föräldrar att arbeta hemifrån är vanligtvis stora som de kan jonglera sitt arbete schema som hjälp på en skola studieresa eller baka försäljning. Naturligtvis kan det negativa vara noga med att slutföra förvärvsarbete medan jonglering alla obetalda krav för att sköta barn.

Två föräldrar som arbetar heltid utanför hemmet är fortfarande vanligt som familjer kämpar med inteckningar och höga levnadsomkostnader. Nog det bästa med att vara en fungerande förälder i dag är att det ofta finns många alternativ för att arbeta och dagvården arrangemang. För att maximera dina möjligheter som en arbetande förälder, är det en god idé att tänka på ditt jobb val och barn alternativ vård hoppas du har innan du startar en familj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.