Vad betyder det att "spela svårfångad?

Som med många aktiviteter i livet, är spänningen i dateringen spelet ofta i jakten, inte fånga. Källan kan vara spännande, men det är resan som håller intresset så hög nivå. Detta är grunden för att spela svårfångad, en relation taktik där pursuee medvetet håller förföljaren på avstånd i en ansträngning att verka mer lockande och selektiv. Playing svårt att få är inte samma sak som är svårt att få, även om den olyckliga offret för kärlek inte kan inse det då. Både män och kvinnor spelar en variant av det svårt att få spelet samtidigt aktivt dating. Många män får lära sig att hålla sig när en kvinna flörtar eller visar avgjort intresse. När en man spelar svårfångad, är det ofta ett test för att se hur allvarlig en kvinna är om honom. Om han inte återvänder hennes telefonsamtal för några dagar men hon fortsätter att ringa, han vet att hon fortfarande intresserad av honom som en potentiell datum. Män har också svårt att få i syfte att visas mer självsäker och spännande. Många kvinnor föredrar att arbeta på en utmanande relation än att nöja sig med en man som alltid är tillgänglig.

Kvinnor spelar ibland svårt att få en screening enhet, i synnerhet när de stöter på fler än ett friare i taget. Varje människa kan gå hem med hennes personliga telefonnummer, men hon avgör vilka samtal hon kommer tillbaka och när. En sak som många kvinnor för dating ålder vill undvika är uppkomsten av desperation. Genom att spela svårfångad, upprättas en kvinna en känsla av mystik över sig själv. Om hon återvänder alla hennes friare telefonsamtal nästa dag, kan hon upplevas som alltför ivrig och alltför behövande. Att spela svårfångad kan slå tillbaka om den genomförs förbi en naturlig Stoppunkt. Spelet kallas spelar hårt för att få , inte omöjligt att hitta . Förr eller senare måste förföljaren och pursuee gå vidare med sin relation eller gå med på att släppa hela katt och råtta rutin.

Att spela svårfångad kan fungera som en screening enhet eller en Täthetsprovning, men så småningom behöver en intresserad friare några tecken på ömsesidig attraktion. Vid någon punkt, jakten, spännande eftersom det kan ha varit, måste bli början på en ny romantisk relation. Att spela svårfångad har sin plats i dating scenen, men när spelet är över, det är över. Nya relationer frodas på tillgänglighet och öppenhet, inte blandade signaler att spela svårfångad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.