Vad är några bra skämt till Best Man Toast?

När det gäller att ge den bästa mannen toast, bör målet för den bäste mannen vara att hålla ett tal som är meningsfull för brudgummen och underhållande för gästerna. Som sådana skämt är ofta en viktig del av det bästa man toast, eftersom de kan punktera allvarliga känslor med lättsam komisk lättnad, att skapa en välbalanserad tal. Oavsett om den bäste mannen är comedically lutar eller en naturlig offentlig talare, kan han fortfarande enkelt lägga in humor i den bästa man skåla med Förmedling anekdoter om brudgummen. Det första en best man bör göra för att förbereda bra skämt för hans skål är att krafsa ner några roliga kommentarer som kommer att tänka på när han tänker på brudgummen. Vad var brudgummen som när de träffades första gången? Har han några rolig quirks, såsom främmande samlingar, hobby eller vanor? Har han några roliga funktioner, till exempel en mulle, stora glasögon eller tie-färgade kläder? Om det bästa man inte har känt brudgummen sedan barndomen, skulle det vara en bra idé för honom att be brudgummens familj hur han var som barn, och att få tag på några gamla fotografier och berättelser från familjemedlemmar. Praktiskt taget alla berättelser och bilder från det förflutna har komiska potential, och vädjar till både unga och gamla.

Skämt som rör brudgummens relation med bruden från de bästa mannens perspektiv är också väl anpassade till en best man toast. Det bästa man bör fråga: Var brudgummen nervös när han först började dating bruden? Gjorde han inget roligt att imponera på henne? Hur har han förändrats sedan han och bruden blev ett par? Anekdoter med anknytning till brudgummens sårbarhet och känsliga sida kan vara både romantisk och rolig på samma gång, och även avslöja en annan sida av brudgummen att publiken kan vara omedveten om.

Som en tumregel, det bästa man skåla bör innehålla lite att inga hänvisningar till brudgummens tidigare relationer. Även om detta scenario är vanligt foder för TV-serier och filmer, skämt om brudgummens ex-flickvän eller ex-fru bör undvikas-särskilt om någon av hans exes är närvarande på bröllopet. Ett skämt som är populär under den bästa mannen toast, innebär dock publikens delaktighet från kvinnliga gäster. Före hans tal, det bästa man distribuerar nycklar till olika kvinnliga gäster. Vid något tillfälle under sin skål, den bäste mannen bekräftar att brudgummen är nu "från marknaden" och kräver att alla "kvinnor som har nycklarna till hans rum" för att behaga komma fram till fronten och lämna tillbaka dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.