Vad är några After School Activities?

Föräldrar som vill behålla sina barn upptagen på eftermiddagarna kanske vill överväga att underteckna sina barn upp till efter skolan aktiviteter. I dagens värld finns det en efter skolverksamheten utformad för nästan alla typer av intresse eller hobby. Många efter skolan aktiviteter sponsras av offentliga bibliotek eller ungdom centers gemenskap, så dessa verksamheter är ofta tillgänglig för barn gratis eller till rabatterat pris.

Om föräldrarna har barn som älskar att dansa, om de anser registrera dem för danslektioner. I de flesta medelstor städer, kan föräldrarna hitta dansskolor som erbjuder en rad olika dansstilar för blivande studenter. Oavsett om ett barn vill studera balett, hip-hop, jazz, TAP, flamenco, irländsk steg dans, folkdans, eller magdans är det ofta möjligt att hitta en skola som erbjuder den typen av dans.

Även vissa community centers erbjuder danslektioner för studenter till ett lågt pris. Å andra sidan, om ett barn vill allvar studera en dansform, är det oftast bäst att registrera barnet i en traditionell dans studio. Priser Priserna varierar beroende på varje dansskola. Efter skolan aktiviteter som lyfter fram dans är ett bra sätt för barnen att få lite motion och studera en konstform på samma gång.

Barn som älskar sport kan hitta olika efter skolaktiviteter att tillgodose behovet av att springa, hoppa, eller kasta en boll. Flesta mellersta och gymnasieskolor har idrottslag där barnen kan delta. Många områden fungerar ungdomsidrotten program för lokala barn som är i grundskolan.

Little League Baseball, softball, fotboll, basket, volleyboll, landhockey, skridskoåkning, eller cheerleading är populära val för barn som älskar sport. Vissa områden kan även erbjuda lag i ishockey för barn att gå. Om föräldrarna har barn som tycker om gymnastik, kan de hitta ens en lokal gymnastik skola så att barnen kan lära sig att tumla. är kanske ett barn är intresserade av efter skolans verksamhet som inbegriper drama. Med lite utredning, kan föräldrarna lokalisera ungdomsgrupper drama som lär barnen om konsten att teatern. Barnen lära sig alla aspekter av dramatik, att lära sig att agera och bygga landskap. De lär sig bakom kulisserna-jobb att sätta på en pjäs också. Många ungdomar drama klasser ger resultat möjligheter, tillåter barnen att visa upp vad de har lärt sig vänner, familjer och medlemmar i det lokala samhället.

Om en familj har en spirande Picasso i hemmet, efter skolan som omfattar konsten är ett bra sätt att tillfredsställa ett barns behov av att skapa. Vissa skolor erbjuder efter klubbar skolan konst, men om ingen konst klubbar finns, kan en förälder välja att registrera sitt barn i en självständig konstart verkstad. Dessa workshops erbjuds ofta av lokala konstskolor som ger klasser för allmänheten. Barnen kan lära sig att måla, skulptera, eller skiss. Vissa skolor kan även erbjuda klasser i animering eller grafisk design.

Barn som gillar musik kan vara nöjd med sånglektioner eller lära sig spela ett instrument. Vissa områden erbjuder även workshops som undervisar barn och ungdomar hur man spelar i ett rockband. Om ett barn ansluter sig till en lokal barnens kör eller lär sig spela gitarr, dessa typer av efter skolans verksamhet är idealiska för ungar som älskar musik.

Det är viktigt att föräldrar utforska efter skolan möjligheter som finns i deras lokala samhällen i syfte att hitta aktiviteter som passar deras barns speciella smak och behov. Inte alla efter skolverksamheten är rätt för ett visst barn. Barn har olika intressen och behov av att hitta en aktivitet som de kommer att åtnjuta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.