Vad är en internationell bakgrund Check?

internationell bakgrund kontrollera används vanligen för potentiella arbetsgivare att gå igenom de kandidater som får anställas av bolaget. Offentliga och privata register kan sökas med hjälp av olika internationella databaser för för arbetsgivaren att lära sig om tidigare åtal för brott som en person kan ha, tillsammans med sina kredit historia. Detta förfarande är speciellt viktigt när screening potential barnskötare, poliser och statstjänstemän.

Företag kan göra en internationell bakgrund kontrollera när de antingen har verksamhet i mer än ett land, eller ett jobb kandidat har bott i mer än ett land. Det ger dem möjlighet att hitta information om personens brottsliga förflutna på olika platser. Mesta bara Felony avgifter kommer att noteras eller hållas mot person, men det är inte alltid fallet. En del arbetsgivare har striktare riktlinjer än andra. kan vissa saker sökas när man gör en internationell bakgrund kontroll, beroende på den bransch där personen kan arbeta. Till exempel, någon som söker ett jobb inom barnomsorgen kommer sannolikt att ses över för att säkerställa att han inte har någon historia av våld eller övergrepp med barn. På samma sätt kan någon som vill arbeta i regeringen måste ha en post helt ren i alla brottmålsdomar. Ibland kan en persons betalningsanmärkningar kommer också att kontrolleras vid en internationell bakgrund kontroll. Detta är främst viktigt om en person kommer att anställas för att hantera pengar, såsom i fallet med en revisor. Om en anställd inte kan hantera sina egna pengar på ett effektivt sätt, då är det troligt att bolagets medel inte hanteras mycket bättre.

För att göra en internationell bakgrund kontroll kan ett företag anställa en extern källa. Det finns proffs som gör kriminell filmvisningar och kontroller kredit med stora databaser. Dessa databaser kräver normalt en avgift för medlemskap och tillträde. Anställa någon att utföra kontrollen är ofta ett billigare alternativ för företag som inte anställer personal ofta, eller som inte körs säkerhetsprövning av alla nya anställer.

För dem som inte har ofta att göra bakgrundskontroller av anställdas kandidater, är det generellt möjligt för arbetsgivaren att prenumerera på varje databas och göra kontrollen själv. Han kan också välja att anlita någon i mänskliga resurser för att hantera alla säkerhetsprövning. Databaser i allmänhet tillgängliga online genom ett specialiserat webbplats och kostnaden för att prenumerera på var och en kan variera beroende på webbplatsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.