Vad är en Brownie Girl Scout?

En Brownie Girl Scout är en medlem av en organisation som främjar flickors utbildning i friluftsliv, företagarinitiativ och konst. Det Brownies består av flickor mellan sju och tio år. Beroende på den exakta platsen för den organisation, den verksamhet som sträcker sig från städerna medborgarskap till utomhus camping. I allmänhet Brownie Girl Scouts är en integrerad koncern med en stark betoning på mångfald. Det Brownies är i huvudsak en ung flicka version av flickscouter. Den representerar den kvinnliga versionen av Cub Scouts. Till skillnad från många andra grupper, det Brownies inriktas på att stödja olika typer av flickor som finns i USA. De var en av de första organisationer att stödja anslutningen av handikappade och funktionshindrade och även stödja religiös mångfald. Mottot är tillåtet att justeras för att passa vilken andlig tro en enskild Brownie Girl Scout kan ha. En av de viktigaste inslagen i Brownies är begreppet "Prova-Its. "Detta är aktiviteter och program som tjänar flickor märken och utmärkelser för olika aktiviteter och program. Brownies utföra en rad åtgärder från att delta i större evenemang att försöka genomföra en grundläggande uppgift. Exempel på olika aktiviteter omfattar lärande om veterinär ta hand om djur, montering community saneringsprojekt, undersöka tidiga amerikanska liv, dekorera T-shirts, sälja kakor, lära sig simma eller helt enkelt lära sig ett magiskt trick.

st Brownie Girl Scout tillhör en grupp som kallas en trupp. Dessa trupper leds av certifierade utbildare kallade guider. Organisationen av truppen varierar beroende på ledaren, men de flesta grupper att fungera som en guidad demokratisk institution. Medlemmarna arbetar med guiden att ta fram program och idéer som de kommer att delta. Ledarskap är ett viktigt fokus för denna organisation.

etablerades Den Brownies som en utlöpare av flickscouter. Juliette Gordon Low skapade USA Girl Guides 1912 baserat på organisationen i England. Lord Baden-Powell, direktören för Boys scouter, skapade en gren av yngre flickor 1914 för att slutföra olika åldersgrupper av scouter. Det ursprungliga namnet på gruppen var Rosebuds, men detta ändrades av Baden-Powells fru efter medlemmar klagade på namnet. The Girl Guides blev flickscouter en kort tid senare, för med sig nomenklaturen för Brownies.

tjejer kan ansluta sig till Brownies genom att kontakta en lokal Brownie Girl Scout rådet i sitt område eller genom att ringa avgiftsfritt (800) GSUSA4U [(800) 478-7248].


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.