I Dating, vad är en Gold Digger?

Termen Gold Digger gör många i dating världen krypa. Blotta tanken på att gå på dagen med en person som är Gold Digger kan göra även de mest uppmärksamhetssökande män och kvinnor kör i andra riktningen. För att undvika en dating, måste du först förstå exakt vad ordet betyder. En Gold Digger är någon som datum annan person för ekonomiska och materiella fördelar. Medan termen vanligtvis förknippas med kvinnor, är det möjligt för män att vara Gold Diggers också. Det är inte en könsspecifik sikt, eftersom det är möjligt för både män och kvinnor att dra nytta av andras generositet. Många av dessa människor påstår sig vara kär, eller liknande, med andra när de i verkligheten diskutera förhållandet nästan som en affärstransaktion. Det finns tecken på att vara medveten om att en Gold Digger inte lura dig. Om personen ofta ber dig att köpa honom eller henne saker, förväntar dig att betala när du går ut tillsammans eller frågar efter pengar, då är chansen att du har en mitt ibland er. Vissa människor kommer också att gå så långt som att kolla din plånbok, ATM kvitton och kontoutdrag i ett försök att ta reda på hur mycket pengar du har. Det är bättre att öppna ögonen lite mer på hur hon eller han agerar och överväga omvärderar relationen. När Gold Digger inte får vad han eller hon vill, dåligt uppförande vanligtvis sker. Till exempel kan en person få allvarliga utbrott, hålla inne intimitet eller riskerar att bryta relationen, om du inte ändrar ditt sätt och börja lägga mer pengar på honom eller henne. Dessa händelser är oftast inte en engångsföreteelse erbjudandet och kommer sannolikt att hända nästan varje gång personen inte får vad hon tror att hon mycket väl förtjänar.

De flesta människor fruktar tanken på att delta med en gold digger, finns de att anamma den. Det finns flera hemsidor med dating dem som har en stor summa pengar. Även om inte alla människor på dessa platser är guld grävare, kan de mål för de som är.

För att undvika att fastna med en Gold Digger, är det viktigt att man är uppmärksam på hur personen agerar och lita på din tarm om vad hans eller hennes avsikter. Även om du är desperat att hitta kärleken, bör du ha tålamod för den typen av person som verkligen vill vara med dig istället för någon som kommer att använda dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.