Hur väljer jag Groomsmen?

Välja marskalkerna är en av de viktigaste uppgifterna du har för att förbereda er bröllopsdag. Ditt marskalkerna förväntas stödja dig och hjälpa dig att förbereda dig för ditt bröllop, bistå med information och uppgifter före, under och efter ditt bröllop. De förväntas också ta del av glädjen i själva bröllopsdagen, står nära dig under ceremonin, som deltar i grupp fotografier, och allmänt njuta av dagarna aktiviteter som din pålitliga och hedrad följe. De flesta ryttare valde nära vänner och familjemedlemmar som marskalkar. Det första du bör komma ihåg när man väljer marskalkerna är att ditt bröllop ska vara om dig och din brud. Dina önskemål ta högsta prioritet i valet skötare. Du har ingen skyldighet att begära att någon ska vara i ditt bröllop. Detta innebär att du inte behöver be din bästa vän från högstadiet att vara en BRUDGUMS. Välj istället marskalkar som kommer att tillföra något önskvärt att din speciella dag.

Tillförlitlighet är också av stor betydelse när du väljer din marskalkar. Du kommer att behöva dem att komma i tid till repetitioner och genrep middag, samt för ceremonin. Du kommer att lita på din marskalkerna för elever inför bröllopsfesten, eskortera bruden följeslagare på bröllop recession, vilket hjälper dig att hålla ordning, och i vissa fall, hjälpa bröllopsgästerna till sina platser innan ceremonin. Du kan också kräva hjälp av din marskalkerna att transportera dina tillhörigheter efter vigseln och mottagning. Välj skötare som är ansvariga och tillförlitliga för att undvika besvikelse och krångel.

Välj marskalkerna med ekonomiska överväganden i åtanke. Även om du valt skötare får betrakta det som en ära att vara er marskalkar, kan vissa ha svårt att betala för relaterade kostnader. Normalt marskalkerna betala för sina egna formalwear. De är också ansvariga för att betala för sin egen transport till bröllop och hotellrum om de reser från ett annat område. Göra vissa av marskalkerna du väljer förstå de ekonomiska kraven för att acceptera denna ära.

Ofta kommer en brudgum välja en viss person att tjänstgöra i en ära position som hans best man. Denna person har vanligtvis större ansvar än de andra marskalkar står närmast till brudgummen under ceremonin, och tar ledningen i planeringen brudgummens svensexa. Dessutom kan vissa ryttare utse vaktmästare på plats gäster stället för att ge marskalkerna denna uppgift.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.