Hur väljer bridesmaids?

välja brudtärnor kan verka som ett av de enklaste beslut du kommer att göra när man planerar ditt bröllop, men det finns vissa frågor som måste lösas. Medan du får anta att du bara kan välja din favorit folk att tjäna som brudtärnor, går det inte alltid ut riktigt så enkelt. Du måste se till att de människor du väljer som brudtärnor är tillgängliga och villiga att stå upp i ditt bröllop. Ibland saker som logistik, tidigare åtaganden, eller kostnader spela en roll och hålla människor som annars skulle älska att ta emot dig från att göra det. Om du kan hjälpa till med kostnader eller sortera genom andra frågor, kanske du kan komma till en ömsesidigt tillfredsställande lösning. Om inte kan du behöva be någon annan. Det finns också personlighet frågor att beakta. Om din syster och en vän som du vill fungera som en av dina brudtärnor inte exakt komma överens, och bad både vara tärnor kan vara besvärligt. Medan de flesta människor antar att nära och kära kommer att kunna hantera sådana konflikter för den tid en speciell dag, måste du avgöra huruvida detta är fallet med de personer som du har i åtanke. Du vill inte riskera att förstöra en av de viktigaste dagarna i ditt liv på grund av olösta skillnader mellan dina brudtärnor.

Dessutom anser din egen komfortnivå och din brudgum. Det är bäst att undvika att begära någon som gör din älskade obehagligt, eftersom det är hans dag också. När det gäller er egen bekvämlighet är oroad, inte låta någon manipulera dig till att be henne eller någon annan att vara brudtärna om du inte vill. Till exempel, om din mor-in-law-to-be insisterar på att du frågar hennes dotter, hitta ett sätt att artigt minska om tanken gör dig obekväm. Om du och din syster-in-law är inte särskilt nära, meddela hennes mamma att du redan har frågat länge vänner och dina egna familjemedlemmar att vara brudtärnor.

Välj brudtärnor som kommer att kunna hjälpa dig med sista minuten detaljer och de som kommer få dig att känna bäst till mods. Omger dig med de som ligger närmast dig är det säkraste sättet att se till att ditt bröllop är den magiska dag du vill att det ska vara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.