Hur läser jag Ansiktsuttryck?

Du kan lära dig att läsa ansiktsuttryck genom att bli en ivrig observatör av människor. Märke till hur människor reagerar på vissa situationer och hur deras ansikten när de ger uttryck för olika känslor. Studera både personer som du har känt i många år och främlingar kan hjälpa dig att bli mer medveten om vad ansiktsuttryck kan avslöja.

Ansiktsuttryck är en form av icke-verbal kommunikation precis som andra typer av kroppsspråk. Lära sig läsa i ansiktet tillsammans med iaktta kroppsspråk kan verkligen hjälpa dig att få en korrekt behandling. Till exempel är om en person passerar hans eller hennes armar och har ansiktsuttryck rusa ögonen, obehag och en bevakad front förmedlas. Du kan sedan leta efter ytterligare ledtrådar till vad den känslomässiga obehag är eller vad personen verkar vara gömda. Det är viktigt att notera att även indirekt kontakt med ögonen tenderar att innebära att någon inte är helt ärlig mot dig, alltför intensiv rättframma ögon kan också vara ett tecken på svek. En person i fråga om hans eller hennes ansiktsuttryck att avslöja för mycket kan medvetet försöka hålla direkt ögonkontakt. Sök efter tvingade, snarare än ett naturligt sätt att bevara ögonkontakt. Sociopater, som kan vara våldsam, utan att uppleva skuld, är särskilt duktiga på att behålla utseendet på naturlig ögonkontakt, under det att dölja sina verkliga känslor. Du kanske bara helt enkelt känna sig något obekväm när i närvaro av en sociopat eftersom de annars kan verka vara ganska konventionell och charmig.

Reading ansiktsuttryck exakt är en utmaning, så praktiken är nödvändig. Du bör inte snabbt bedöma ett uttryck utan att ge några analytiska tanken. Magkänsla är också en viktig faktor. Det kräver övning och rätt mix av magkänsla och noggrann analys för att lära sig läsa ansiktsuttryck väl.

vissa människors ansiktsuttryck kan vara subtil, medan andra "är mer animerade. Göra ansiktsuttryck behandlingen ännu svårare, inte alla människor reagerar eller kommunicera icke-verbalt på samma sätt. Något minskat ögon för en person kan signal misstanke, medan en annan person kan det innebära ilska eller irritation. Höja ögonbrynen upp för de flesta människor betyder att de är förvånade.

Eyes berätta mest när du läser ansiktsuttryck, men andra funktioner kan berätta också. Pursing, eller dra i, får läppar innebära att en person försöker att inte avslöja negativ kritik. Skrynkla näsan kan betyda antingen avsky eller förvirring. Öva dagligen att läsa ansikten kan hjälpa dig att bli allt noggrannare på det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.