Hur kan jag välja en Child Care Professional?

Välja ett barn-och sjukvårdspersonal är en av de viktigaste besluten föräldrar göra. Om sökandet efter barn sköterska för ett spädbarn eller skolåldern barn, en förälders uppgift är att hitta den bästa möjliga vård finns. Medan en del föräldrar kan ha familjemedlemmar tillgängliga för att tillhandahålla barnomsorg, måste de flesta människor är beroende av vare sig dagis eller privatpersoner att ta hand om sina barn. I vissa fall kan det bli nödvändigt att anställa två eller tre olika källor innan man hittar rätt barnet sjukvårdspersonal. Det finns många saker att tänka på när du väljer rätt vårdgivare för ditt barn. Om du letar efter ett daghem, besöka flera av dem i närheten av hemmet eller arbetet. Ägna stor uppmärksamhet åt hur de anställda samverkar där med barnen. Sök efter aktiva arbetstagare vars uppmärksamhet är inriktad på barn, inte på andra vuxna. Ta hänsyn till hur miljön också. Sök efter en ren, välskött anläggning med massor av åldersanpassade leksaker.

Day Care Centers bör ge viss strukturerad verksamhet för småbarn och äldre barn och barn ska grupperas efter ålder. Besök barn-och sjukvårdspersonal som är ansvarig för ditt barns åldersgrupp och ställa frågor om dagliga rutiner, riktlinjer och tidsplaner. Du kommer inte att kunna tänka på varje fråga, men eftersom din konversation framskrider, bör du börja att uppnå en viss nivå av komfort. Om du inte är bekväm med anläggningen, markera det av din lista. När intervjua privatpersoner, höra om deras erfarenheter som barn och sjukvårdspersonal. Helst bör de ha formell utbildning av något slag om från tidigare jobb, i. e, en före detta lärare eller dagvård arbetare, eller de har tagit klasser barnomsorg. En licensierad barn-och sjukvårdspersonal kommer att ha en statlig licens att driva ett företag barnomsorg från sina hem. De bör ha akut och HLR utbildning också.

Ta del av sitt hem och dess omgivningar. Sök efter barn beaktas samt gott om plats för lek. Se till att du förstår vilka tjänster du får bland annat huruvida måltider och mellanmål tillhandahålls. Igen, under hela samtalet, bör du börjar känna dig bekväm med deras förmåga att ta hand om barn. Lita på din instinkt och om du inte är bekväm, titta någon annanstans.

Även om det är möjligt att hyra en icke-licensierad person att ta hand om ditt barn, gör det inte, såvida inte någon du känner mycket väl. Det kan vara frestande att lämna ditt barn i vården av din granne är god vän för att hon avgifter mindre än genomsnittet och som redan bor hemma med sina egna barn, men om du inte känner personen väl, inte anser det.

Med alla skräckhistorier i nyheterna om barn som behandlas illa och försummas av deras anhöriga, kan det vara skrämmande att lämna ditt barn med någon du inte känner. Däremot kan en fullständig intervju och undersökning av ett potentiellt barn vårdgivare och deras installationer berätta dig gott. En föräldrarnas instinkt är ofta rätt, så börja leta efter ett barn sjukvårdspersonal flera veckor eller månader innan du behöver en och du hittar en som du har råd med innan du blir desperat efter hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.