Hur kan jag komma överens med mina In-Laws?

stereotypa presentationen av släktingar som antingen obnoxiously tölpaktig eller överbeskyddande har använts som en komisk enhet i filmer, böcker och tv under åren och år. I verkligheten, många i-lagar gör ärliga ansträngningar för att obligation med nya tillägg till sin familj, även om bonding process kan tyckas röra glacially ibland. Fortfarande, att lära sig umgås med svärföräldrarna är ofta en färdighet skaffat sig under åren, inte veckor eller månader efter bröllopet. Det finns några viktiga saker att tänka på medan du arbetar på att bygga upp en god relation med dina släktingar.

Först av allt måste du komma ihåg din roll i makens familj dynamik. Du kan ha den här personen endast under flera år och tror att du delar en intim relation, men du var inte där för hans eller hennes födelse. Ni deltog inte i hans eller hennes första skola spela, och du var inte den första på scenen när han eller hon föll av en cykel. Finns familjemedlemmar som gjorde uppleva alla dessa saker i första hand, och det kan vara svårt för dem att låta andra i denna cirkel. Om du vill utveckla en god relation med svärföräldrarna, aldrig förutsätter att du är den enda utomstående sakkunnig när det gäller din make historia. Visa en vilja att låta andra dela sina egna berättelser.

Ett annat knepigt område när det handlar om in-lagar upptäcker gemensamt intresse. Ofta vissa yrken gå i familjer, så många av deras livserfarenheter filtreras genom sina yrken. En familj befolkade med tränare, till exempel, kan ha svårt för en ny make med en bakgrund i konsten. Det är inte så att i-lagar är inte utbildade eller uppskattar de kreativa området, men deras egna livserfarenheter satte dem på en fotbollsplan eller en basketplan, inte en scen eller studio. När livsstilar eller yrken tycks kollidera, kan det vara bra att hitta ett neutralt område av intresse som delas av både dig och dina släktingar. Du kan också hitta sätt att integrera dina intressen i sin komfortzon, t. ex. skapa idrottsrelaterade konstverk. Du bör komma ihåg att i-lagar folk långt innan de blev dina släktingar genom giftermål. Mycket som alla andra relationer kommer det naturligtvis att vissa personer som helt enkelt inte funkar bra ihop. För att få tillsammans med majoriteten av din nya i-lagar, du kanske känner igen denna konflikt tidigt och koncentrera dina ansträngningar på de släktingar som du kan bygga upp en hälsosam rapport. Några släktingar famn ärligt nytillskott inom några månader av äktenskapet, men det kan finnas några som fortfarande avlägsen i år. Du kanske kan fastställa källan till deras missnöje över tiden, men att skapa en överenskommelse om att oense kan vara lika acceptabelt för den skull interfamilial harmoni.

Det kan visa sig vara en utmaning att ställa sig själv med alla dina släktingar, det är att föredra framför att leva hela ditt äktenskap på utsidan ser tum alltid ihåg att du och din egen familj är också i-lagar nu, så samma regler för anställning bör gälla. Kritisera dina släktingar framför din make eller inte emot ärlig kritik av egna släktingar "åtgärder kan bara leda till större problem. Du kan vara din make romantiska partner, men han eller hon också har syskon och föräldrar som lyssnar mycket noga och kom ihåg allt. Om du vill behålla en god relation med dina släktingar, börja med att upprätthålla en ännu bättre relation med din make.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.